Mød LandSyd – din landinspektør

Mød LandSyd – din landinspektør

Mød LandSyd – din landinspektør

Kommentarer lukket til Mød LandSyd – din landinspektør

Måske ved du ikke helt, hvad en landinspektør egentligt laver, eller hvad sådan en kan gøre for dig. Men så kan det være en god ide at læse med her, hvor vi møder Landsyd landinspektør i Syddanmark. For uanset om du er privat husejer, virksomhedsejer, eller arbejder i det offentlige, kan det meget vel tænkes, at du en dag får brug for at samarbejde med en landinspektør.

Hvad laver landinspektøren?

En landinspektør er den eneste person, der må udføre matrikulært arbejde i Danmark. Det betyder, at en landinspektør står for opmåling og ændringer i ejerskabsforhold. Uanset om det handler om opdeling af en ejerlejlighed, eller et stort stykke land. Landinspektøren hjælper også til hvis der er tvivl om hvor et skel går mellem ejendomme, og kan ligeledes hjælpe til når der skal bygges nyt.

Hvem er Landsyd?

Landsyd Landinspektører er en virksomhed med mere end 130 år på bagen. Det betyder at det er en virksomhed, der har solid erfaring og kompetencer indenfor alle landinspektøropgaver. Med 50 ansatte fordelt på 6 afdelinger i Syddanmark, er Landsyd en samarbejdspartner, der har lokalt kendskab og altid en god sparringspartner. Desuden tilbyder Landsyd service med den nyeste teknologi, som for eksempel opmåling med droner og digitalisering af drænkort.

Hvad kan en landinspektør gøre for mig?

Afhængigt af, om du er privat husejer, eller virksomhedsejer, kan en landinspektør hjælpe dig med forskellige opgaver. Den typiske opgave, som forbindes med en landinspektør, er selvfølgelig opmåling af fast ejendom. Men landinspektørens viden indenfor områder som jura, fysisk planlægning, opmåling og kortlægning, kan også være til stor hjælp med rådgivning og formidling, samt et tværfagligt samarbejde mellem faggrupper og myndigheder, ved større byggeprojekter.

Du kan altså få hjælp af en landinspektør, uanset om du er i tvivl om, hvorvidt hækken mellem din nabo og dig nu også er placeret korrekt, eller du har et større byggeprojekt.

Create AccountLog In Your Account