Gør noget godt for medarbejderne og effektiviser din virksomhed

Gør noget godt for medarbejderne og effektiviser din virksomhed

Gør noget godt for medarbejderne og effektiviser din virksomhed

Det kommer nok ikke bag på mange virksomhedsejere, at et af deres vigtigste områder i værdikæden, er medarbejderne. Medarbejderne får tingene til at ske og gør kunderne tilfredse. Men en anden ting er, at arbejdsgiverne godt kan komme til at glemme at anerkende ens medarbejdere for, at de yder et kæmpe stykke arbejde. Det kan gøres med andet end lønforhøjelse, som også vil være godt for det sociale miljø. Det kan du læse mere om i dette indlæg. Det er vigtigt, at arbejdsgiveren vægter dette, hvis medarbejderne skal blive ved med at være topmotiveret til at arbejde for din virksomhed og ikke mindst give den en ekstra skalle, når arbejdet kalder.

 

Konkrete råd til medarbejderpleje

Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan gøre af gode initiativer for dine medarbejdere, kan du kigge nøje efter i disse råd:

 

  • Giv dem gaver til en speciel anledning. Se mere her: https://www.syddesign.dk/da/products/firmagaver. Mange virksomheder giver firmajulegaver, men det er langt fra kutyme at give gaver til flere anledninger. Ved at investere i ting som dette, er der større chance for, at du kan fastholde dine medarbejdere. De vil være der, hvor de gode vilkår er. Det er godt at gøre noget andet, end de andre virksomheder for at skabe en tilknytning til din arbejdsplads.
  • Indfør en ekstra pause i løbet af dagen, hvor medarbejderne kan lade batterierne op. Det kan dreje sig om 15 minutters pause om eftermiddagen, hvor medarbejderne er ved at gå kolde. Her kan de lige få luft fra deres plads og tænke på noget andet. Så er de mere motiveret til at arbejde videre bagefter. Den pause vil de fleste nok også bruge med hinanden, som er godt for det sociale fællesskab på arbejdet.
  • Biografbilletter til månedens medarbejder. Kår den medarbejder, som har været ekstra flittig denne måned med biografbilletter eller anden oplevelse. På den måde kan medarbejderne være mere villige til at give en ekstra indsats.

 

Inviter til teambuilding

Man kan komme på mange teambuilding kurser rundt i landet. Dette er både en sjov oplevelse for de ansatte men også en måde, hvorpå de kan blive bedre til at samarbejde. Det essentielle i teambuilding er, at deltagerne kommer til at lære hinanden bedre at kende, og de finder ud af, hvor meget de faktisk kan. De bliver udfordret både fysisk og mentalt, som udvikler medarbejderne. Sådan et kursus kan gavne virksomhedens sociale miljø men også faglige kunnen. Det kan få medarbejderne til at gribe opgaver an på en anderledes måde, som er hurtigere og nemmere, hvilket effektiviserer virksomheden.

Related Posts

Cloud-løsninger er hjemmekontorets redning

Kommentarer lukket til Cloud-løsninger er hjemmekontorets redning

Sådan indretter du bedst dit hjemmekontor

Kommentarer lukket til Sådan indretter du bedst dit hjemmekontor

Drop de dyre blækpatroner på kontoret

Kommentarer lukket til Drop de dyre blækpatroner på kontoret

Kontorarbejde behøves ikke at være så kedeligt

Kommentarer lukket til Kontorarbejde behøves ikke at være så kedeligt

Få madglæden tilbage med nyt køkkengrej

Kommentarer lukket til Få madglæden tilbage med nyt køkkengrej

leave a comment

Create AccountLog In Your Account