Derfor skal du indrette med hæve-/sænkeborde

Derfor skal du indrette med hæve-/sænkeborde

Derfor skal du indrette med hæve-/sænkeborde

Skal du i gang med at indrette et kontor, men er du i tvivl om, hvilket bord du skal vælge? Så bør du kigge nærmere på borde, som hører under kategorien hæve-/sænkeborde. Ved at indrette med et hæve-/sænkebord får du nemlig et utrolig funktionelt bord, hvortil der følger flere fordele, som kan ændre din hverdag.

I dette indlæg kan du læse meget mere om fordelene ved at indrette med hæve-/sænkeborde, så læs med, og bliv inspireret.

Skiftende arbejdsstillinger

I dag foregår meget arbejde foran en computerskærm, hvilket betyder, at en stor del af den danske befolkning tilbringer mange timer ved skrivebordet foran skærmen. Sørger du ikke for at skifte arbejdsposition i løbet af dagen, så kan det have alvorlige konsekvenser for dit helbred. Hører du til denne del af befolkningen, så bør du læse med videre.

Hvis du sidder i den samme arbejdsstilling dag ind og dag ud, kan du forvolde arbejdsskader på din krop. De ekstra udsatte områder er nakke, skuldre og ryg, hvor mange mennesker oplever smerter forårsaget af forkerte arbejdsstillinger. Dette kan du heldigvis forebygge ved hjælp af forholdsvis simple tricks.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for at skifte din arbejdsposition i løbet af dagen, hvilket du netop har rig mulighed for ved at erhverve dig et hæve-/sænkebord. Hæve-/sænkeborde kan nemlig reguleres i højden, så du både har mulighed for at sidde ned og stå op at arbejde.

Ved at stå op i bare 30 minutter om dagen øger du blodgennemstrømningen og mindsker derved risikoen for arbejdsskader. Du vil sandsynligvis også opleve at få mere energi ved at skifte mellem forskellige arbejdsstillinger.

Sørg desuden altid for at være aktiv i dine pauser, hvis du bruger meget tid siddende foran skærmen. Dette kan skiftende arbejdsstillinger nemlig ikke erstatte.

Et bord som passer til alle familiens medlemmer

Ved at indrette med et hæve-/sænkebord i hjemmet, mindsker du ikke bare risikoen for arbejdsskader, du sikrer også, at bordet passer til alle familiens medlemmer. Fordi bordet kan reguleres i højde, kan det nemlig tilpasses selv de mindste familiemedlemmer.

Derudover bliver kontoret også mere funktionelt, da det kan udnyttes til alverdens forskellige opgaver. I nogle tilfælde kan det nemlig være rart at stå op, mens det ved andre opgaver er mere behageligt at sidde ned.

Hæve-/sænkeborde sikrer altså, at du kan bruge dit kontor til flere forskellige ting, hvor kun fantasien sætter grænser. Du får altså et bord, hvor funktionaliteten er i top.

Køb et brugt hæve-/sænkebord

Hæve-/sænkeborde er ofte dyrere at investere i end et normalt skrivebord, men dog er det alle pengene værd, fordi der følger mange fordele. Du er garanteret en bedre og mere ergonomisk arbejdsplads, hvor du har rig mulighed for at skifte mellem forskellige arbejdsstillinger, som det anbefales af flere forskellige eksperter. Derudover kan bordet reguleres i højden, så det passer til ethvert familiemedlem og til ethvert kreativt projekt.

Et hæve-/sænkebord behøver dog ikke nødvendigvis at være en stor økonomisk udgift, for faktisk kan de købes brugte. Hos 3R Kontor finder du netop et stort udvalg af bl.a. hæve-/sænkeborde i høj kvalitet og i god stand. Tjek det store udvalg ud her.

Related Posts

leave a comment

Create AccountLog In Your Account