Cloud-løsninger er hjemmekontorets redning

Cloud-løsninger er hjemmekontorets redning

Cloud-løsninger er hjemmekontorets redning

Kommentarer lukket til Cloud-løsninger er hjemmekontorets redning

Alle nystartede virksomheder er i dag 100% cloud-baseret. Det er nærmest umuligt at finde et lagersystem, CRM-system, task-management system, som ikke er i skyen. Det giver de fordele, at du kan rykke rundt på enheder. Fra din kontorplads, til mobilen på vej hjem i toget til dit hjemmekontor.

Det giver en stor udfordring til ældre mellemstore- og store virksomheder, da de ofte har nogle systemer og processer, som man ikke i samme grad kan flytte online. Det kræver en smule mere forberedelse, men med en løsning som Microsoft Azure kan alle virksomheder komme over på en cloud-baseret løsning. I mange år var argumentet mod at have sin data i skyen, at det var usikkert, men sandheden er, at sikkerheden med Microsoft Azure er bedre, end nærmest alle andre virksomheder kan opnå selv. Vi vil anbefale, at i starter med at finde nogle Azure kurser, som I kan tage på.

Ansatte vil have hjemmekontor

Det er ikke, fordi dine ansatte gerne vil arbejde hjemme altid, men det er rart at have muligheden. Mange nuværende cloud-løsninger er alt for langsomme, når det kommer til store virksomheder. Det gør det frustrerende at arbejde hjemmefra for ansatte.

Både private og offentlige virksomheder vil få meget ud af at komme over på en hurtig løsning, så de ansatte kan nyde godt af deres hjemmekontor. Hvis du er træt af jeres langsomme system, kan du sige til din chef, at du gerne vil finde Azure kurser og høre nærmere om jeres muligheder.

Vi ser allerede en opblomstring af hjemmekontorer

På et tidspunkt blev der rykket lidt væk fra ideen om hjemmekontorer, fordi mange chefer kunne se, at produktiviteten faldt, når deres ansatte arbejdede hjemmefra. Her havde virksomhedens løsninger også en stor del af skylden. Hvis man skal bruge 10 minutter på at logge ind på jeres system, er det klart, at man ikke kan arbejde så effektivt, som man kan på sit arbejde.

Derfor er de mange nye cloud-løsninger også fantastiske for alle, der gerne vil bruge mere tid på deres hjemmekontor. Sig til din chef at I skal have en hurtig og effektiv cloud-løsning.

Create AccountLog In Your Account