Tøjmode til unge kvinder – hvad er moderne lige nu?

Tøjmode til unge kvinder – hvad er moderne lige nu?

Tøjmode til unge kvinder – hvad er moderne lige nu?

Tøjmoden for unge kvinder er oftere skiftende end årstiderne, derfor kan det nogle gange være svært at følge med. Til dig der gerne vil være med på moden, men ikke helt kan følge med, kommer her en lille guide til hvad der er moderne lige nu.

 

Overtøj

Til overtøjet skal der efterhånden til at finde tykkere stof frem, på grund af efterårets kolde dage.
Her er især den klassiske blazer meget populær. Her kan der med fordel vælges den sikre dobbeltradet blazer, som aldrig slår fejl. Hertil kan der i stedet måske vælges en frakke, som både kan være i tyndere stof eller den tykke uld. Den tynde frakke kan i kolde tider, kombineres med en dejlig varm sweater indenunder.

Til de kolde tider, er det utrolig populært med en pullover sweater eller en cardigan, som kan købes i en oversize til f.eks. en nederdel.

 

Kjoler

Selvom koldere tider måske burde betyde et farvel til kjolerne, er dette ikke tilfældet. Kjolerne er stadig et hit, og kan sagtens bruges til festlige sammenhænge, som ofte vil foregå indendørs.

Til Danmarks unge kvinder er retro kjoler det helt store lige nu. Det kan være alt fra det helt klassiske strutskørt, i polkaprikker eller flotte pastelfarver til de evigt populære pin up kjoler. Retro kjolerne er især præget af flotte former og livlige farver, til at sætte gang i den kedelige efterårstilværelse. I de senere år kom også de flotte maxikjoler, som sagtens kan kombineres med en let jakke.

 

Fodtøj

Tiden for åbent fodtøj, er ved at være ovre og der skal findes mere kompakt fodtøj frem. Hertil er de klassiske buffalo støvler et garanteret hit.
Derudover er en af tidens helt store trends cowboystøvler, som let kan kombineres med et par jeans, de retro trompetbukser eller nogle af de flotte kjoler nævnt ovenfor.

Accessories

Man ser sjældent en kvinde uden en taske eller større pung. Derfor er taskernes mode også ret skiftende. Den tid vi lever i nu, er præget af interessen i store, kompakte og firkantede tasker.

Ellers er efteråret tider for handsker og huer, som helst skal matche med resten af outfittet.

Smykkerne skal nu gerne være større og mere mørke i farverne.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account