Sådan sikrer du din bolig mod indbrud

Sådan sikrer du din bolig mod indbrud

Sådan sikrer du din bolig mod indbrud

Antallet af indbrud er faldende i Danmark. En af grundende kan være, at vi hele tiden får flere og bedre muligheder for at sikre vores hjem. Selvom dit hjem aldrig kan blive 100 % sikret mod indbrud, så kan nye teknologier gøre det nemmere. Her er samlet et godt grundsæt af tommelfingerregler, der kan hjælpe dig med at holde uvelkomne ude.

 

Seks gode grundregler til indbrudssikring

  1. Tænk som tyven, og vær kritisk over for dit eget hjem. Gå ud på vejen og kig efter dit hus. Områder med høje hække gør det nemmere at begå indbrud uden at blive opdaget. Det samme gør skjulte indgange som en terrassedør eller et vindue, der ikke kan ses fra vejen eller af naboer.
  2. Gør husets døre sikre. Du kan vælge at skifte dine døre til nogle mere modstandsdygtige eller opgradere de eksisterende med en mere moderne lås.
  3. Gør husets vinduer sikre. Er der sårbare vinduer i din bolig, kan du sikre dem ved at sætte en lås på. Udstyr din vinduer med sikkerhedsfilm til indbrudssikring af vinduer. Dette kan nemt og effektivt hjælpe dig med at holde de ubudne gæster ude.
  4. Hav tidsindstillet lys inde og uden for huset, når du ikke er hjemme.
  5. Suppler alle de øvrige tiltag med en alarm og gør det tydeligt, at dit hjem er alarmsikret. Det kan stoppe tyven fra overhovedet at gøre forsøget.
  6. Gode naboer kan i sidste ende være alfa omega mod indbrud. Allier jer med hinanden, så I kan holde øje med hinandens boliger i både ferie og til hverdag.

 

Få professionel hjælp til indbrudssikring

Ønsker du at sikre dit hjem mod indbrud? Besøg Braestrup.nu og find stor ekspertise i rådgivning om indbrudssikring og montering af sikkerhedsfilm til vinduer. Den kraftige og glaskar polyesterfilm beskytter både mod indbrud og fungerer som et værn mod vandalisme og hærværk.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account