Sådan bliver du klar til næste konference

Sådan bliver du klar til næste konference

Sådan bliver du klar til næste konference

Kommentarer lukket til Sådan bliver du klar til næste konference

Der er noget helt særligt ved at være på konference. Nye mennesker, nye emner, spændende foredrag og lærerig sparring er en stor del af det, og man går altid derfra klogere. Skal du på konference med din arbejdsplads, er det vigtigt at være godt forberedt. Du kommer potentielt til at snakke med rigtig mange nye mennesker, og du skal være klar til alle former for spørgsmål. Derudover er der på mange konferencer også mulighed for opsætning af stande og borde, hvor du kan tage imod nysgerrige folk ude fra. 

Er det tilfældet til næste konference, så sørg for, at du har alt det, du skal bruge for at komme godt i gang.   Det kan eksempelvis være de rigtige materialer, ting til at holde dine materialer, bannere og lidt slik til de besøgende. 

Tiltræk menneskerne til din stand

På en konference kan der hurtigt blive samlet rigtig mange mennesker fra forskellige arbejdspladser. Selvom man gerne ville, så sker det alligevel, at der ikke er tid til at nå forbi alle. Derfor er det vigtigt, at du allerede fra start af fortæller de andre deltagende, hvem du er, hvor du kommer fra, og hvad du kan bidrage med. 

Sender du et klart budskab med det samme, så er der også stor sandsynlighed for, at du vil tiltrække besøgende til din stand. Det kan du gøre gennem dit materiale samt store, tydelige bannere eller lignende. Når de andre deltagende så besøger dig, er det også vigtigt, at du har noget, at du kan tilbyde dem. Det kan være alt lige fra kuglepenne til nøgleringe samt brochurer, hvori din arbejdsplads bliver præsenteret. Til det kan du få praktiske brochureholdere, der gør det nemt for alle at tage en brochure med i farten. 

Create AccountLog In Your Account