Gode grunde til at overveje din leverandør af træemballage

Gode grunde til at overveje din leverandør af træemballage

Gode grunde til at overveje din leverandør af træemballage

Kommentarer lukket til Gode grunde til at overveje din leverandør af træemballage

Træemballage er ikke bare træemballage. Der er flere grunde til nøje at overveje, hvem du vælger som din leverandør. Selvfølgelig kommer det først og fremmest an på, hvad du søger og mangler. Men det kommer også an på, hvor leverandører får deres varer fra i forhold til kvalitet samt service, rådgivning og miljø. Viden inden for faget er vigtigt. Et eksempel på leverandører af træpaller kan du se her.

Det kan du bruge en træleverandør til

Om du skal have nye, gamle, gode eller billige paller, så er det primært det, en træleverandør bruges til. Hvis du er i erhvervet, har du helt sikkert brug for paller til at fragte gods eller varer, så her er det godt at have styr på sin leverandør af disse. Hvis du går op i høj kvalitet af pallerne, så dit gods fragtes så sikkert og stabilt som muligt, skal du nok have europaller, som der er brugt tid på at lave i en speciel kvalitet, der gør, at fragten bliver enorm solid. De kan endda bruges igen og igen i mange år og skal godkendes hos Bureau Veritas, som er en af de største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Hvis du derimod bare skal sikres en god leverance, der skal være stabil og billig, kan du bestille engangspaller, der ikke kan byttes tilbage igen, men derimod fås i mange størrelser og dimensioner. Pallerammer kan også bruges til leverance og fragt, der bare er en stor kasse formet af træfirkanter oven på hinanden. Så kan du beskytte mange løse ting, der ikke lige kan stå i kasser eller på stativer. Så kan du jo se denne side og overveje, hvad der passer bedst til dig.

Derudover skal du sørge for, at leverandørerne har god service, gode varer, rådgivning og måske tænker på miljøet, da træ sagtens kan anskaffes på en miljøvenlig måde.

Create AccountLog In Your Account