Autentisk italiensk mad ud af huset

Autentisk italiensk mad ud af huset

Autentisk italiensk mad ud af huset

Kommentarer lukket til Autentisk italiensk mad ud af huset

Er du ansvarlig for maden til et større selskab? Det kunne være en konfirmation, en firmafest eller noget helt tredje. Hvis ja, så ved du nok allerede, at det kan være svært at finde noget, som alle vil kunne lide, og som samtidig kan bringes ud, så arrangementet kan finde sted hvor som helst.

Heldigvis findes der en løsning, som vil gøre dig og dine gæster glade. Med Mad ud af huset fra Restaurant Limonevil du og dit selskab få italiensk mad af høj kvalitet, og dit arrangement kan kun blive en succes.

Italienske gourmetretter

Ved bestilling af mad ud af huset til dit selskab, vil du få en stor buffet med et væld af italienske lækkerier. Der vil være noget for enhver smag og blandt de mange anretninger, finder du både retter med kød, fisk samt vegetariske lækkerier. Det er smagfuld mad lavet på friske råvarer, der serveres, og menuen består blandt andet af følgende:

  • Diverse forretter
  • Diverse pastaretter
  • Oksemørbrad eller kalvefilet med tilhørende sauce
  • Forskellige salater og grøntsager – herunder grillet aubergine og squash
  • Brød og smør
  • Udvalg af italienske oste
  • Tiramisu til dessert

Du kan se hele den lækre menu på Restaurant Limones hjemmeside. Buffeten vil serveres på en indbydende måde, så den både er en fornøjelse for dine øjne og smagsløg.

I nærheden af Køge

Restaurant Limone leverer maden til Køge og en bred omegn. Du kan derfor blot læne dig tilbage og vente på, at vi bringer maden. Buffeten kan fås til selskaber på minimum 15 personer og til en yderst fornuftig pris.

Restauranten kan kontaktes via deres hjemmeside eller over telefon, så du kan i løbet af meget kort tid lave en aftale og få styr på menuen til dit selskab.

Related Posts

Create AccountLog In Your Account