3 lette veje til fornyelse på børneværelset

3 lette veje til fornyelse på børneværelset

3 lette veje til fornyelse på børneværelset

Vi ønsker det bedste for vores børn, og alene deres værelser, hvor de frit kan boltre sig, lege, blive aktiveret og samtidig få hvile, er det vigtigt, at indretningen både er praktisk, hyggelig og hjemlig. Nogen går mere op i indretning end andre, og på sin hvis er børnene ligeglade med, om det enten er den ene eller anden lampe. I takt med større- og mere fokus på boligindretningen, er det for nogle forældre også vigtigt, at børneværelset er i harmoni med resten af boligens indretning. Det behøver ikke være dyrt at forny eller ændre på nogle ting og møbler. Læs med her og få tips til 3 lette veje at forny børneværelset.

Et penselstrøg og en klat maling

Maling kan man komme langt med, og man behøver ikke være inden for branchen for at kunne stryge et par strøg med en pensel og voila, et styks nyt møbel. Er der en reol, et skab eller måske en køjeseng, der godt kunne trænge til en kærlig hånd, så kan maling være til stor hjælp. Tag til en farvehandler og se de mange farvemuligheder. Få en farveprøve eller to med hjem og tænk lidt over det. Du kan evt. lade dit barn være med i beslutningen om farven, det er trods alt hans eller hendes værelse. En nem måde at give børneværelset et nyt pust.

Hulestemning og søvn højt til vejrs

Er der nogen i familien, der er handy, vil dit barn elske dig/jer for at bygge en seng, hvor der nedenunder kan være hule til stor gavn for legekammeraterne, og øverst kan søvnen indtages. Er der en prinsesse, der skal højt til vejrs eller måske en ridder, der skal sove på store bjergskråninger? Gør noget ud af det grafiske og montér plader, der er skåret ud som enten ligner sten og bjerge eller madrasser i flere lag som ”Prinsessen på ærten”. Find evt. videoer på nettet eller inspiration fra boligblogs.

Bløde tekstiler

Til denne fornyelse kræver det lidt håndsnilde og en symaskine, se mere her. Det er ikke altid, at fornyelse behøver at kræve det helt store. Det kan være nyt sengetøj, sengetæppe eller puder til hulen eller oven på sengen. Gør det blødt, rart og behageligt som barn at hygge i bløde tekstiler og sy selv puder, sengetøj eller smukke gardiner.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account