3 bloggervenlige cafeer som kan findes i Odense

3 bloggervenlige cafeer som kan findes i Odense

3 bloggervenlige cafeer som kan findes i Odense

Kommentarer lukket til 3 bloggervenlige cafeer som kan findes i Odense

Hvad end du blot er på besøg eller bor i Odense, så kan du ofte stå i en situation, hvor en café godt kan bruges. Nogle gange er det måske bare dejligt at komme lidt ud, og andre gange er det måske maden, som trækker. Er du blogger, er det dog ikke alle cafeer, som er helt gode nok. Det er vigtigt, at det er en hyggelig café med smukke omgivelser, hvor der kan tages gode billeder, samtidig med at du helst skal føle dig godt tilpas, hvis du har computeren med for at arbejde. Maden har også en stor betydning, da den gerne må være æstetisk at se på og smage godt samtidig. Det er derfor ikke alle cafeer, som lever helt op til bloggerstandarden, og det kan derfor også godt være lidt besværligt at finde den rette café. Skal du derfor finde en Café i Odense, som er bloggervenlig, så er der her 3 bud til dig.

1.      Riceteria by Rice

Hvis du vil opleve en farverig café, som er super flot på billeder, så er Riceteria by Rice helt klart stedet. Cafeen byder på de populære og lækre avokadomader, som altid ser gode ud på et billede, og lækker kaffe med latte art. Det er derfor et sandt mekka for en blogger, som gerne vil have lidt lækkert indehold til billeder.

2.      Café skt. Gerstrud

Denne café er ikke kun en oplagt bloggercafé, fordi den byder på flotte og billedvenlige omgivelser. Den har faktisk vundet prisen for ”Best of Odense” i 2018, hvilket er en klar indikator på, hvor lækker maden er, og hvor populær den er. Du kan derfor ikke kun forvente flotte omgivelser, men også mad som lever op til den standard.

3.      Nouvelle

Sidst men ikke mindst, er der cafeen Nouvelle. Denne café er nok et af de mest bloggervenlige steder i Odense, da cafeen er indrettet, så du uden tvivl kan få nogle fede billeder til din instagram feed. Desuden, har de også anrettet maden, så du let kan tage nogle appetitvækkende billeder, der kan gøre alle dine følgere misundelige.

Create AccountLog In Your Account