Danske designklassikere får nyt liv

Danske designklassikere får nyt liv

Danske designklassikere får nyt liv

Kommentarer lukket til Danske designklassikere får nyt liv

Er du helt forelsket i de danske designklassikere, og vil du bare gerne have fyldt din bolig op med fx Arne Jacobsen møbler? Så er du kommet til det rette sted. Hos Møbelpolstren kan du købe en lang række danske designklassikere, blandt andet fra Arne Jacobsen, Erik Jørgensen, Poul Kjærholm og Børge Mogensen. Du finder både helt nye møbler, men du kan også købe de danske designklassikere brugt. Ved at købe møblerne brugt, sparer du en masse penge samtidig med, at stolen ser ud som ny. Hos Møbelpolstren sørger de nemlig for, at de brugte stole får en makeover, som består af nyt betræk og polerede ben – der er altså ingen der kan se, at det ikke er nye stole du har købt.

Et stort udvalg af danske designklassikere

Blandt Arne Jacobsens produkter finder du blandt andet danske designklassikere som syveren, ægget og svanen. Syveren blev designet af Arne Jacobsen i 1955, men den er stadig lige så populær i dag pga. dens flotte design og gode holdbarhed. Ægget designede han oprindeligt i 1957 til SAS Royal hotellet i København, og det er stadig en af de mest populære danske designklassikere, der er blevet lavet. Sidst, men ikke mindst, designede han svanen i 1958, som også oprindeligt var tiltænkt SAS Royal hotellet. Svanen fylder mindre end ægget, men er bestemt ligeså populær.

Du kan spare en del penge, ved at købe de brugte danske designklassikere. Hos Møbelpolstren har de fx brugte 7’er stole til en pris der går helt ned i 2500 kr. Ifølge Pricerunner, er den billigste online pris på en ny 7’er stol altså 6330 kr. Der er dermed en væsentlig forskel på prisen. Stolene bliver ombetrukket med læder, så kvaliteten kommer så tæt på originalkvaliteten som muligt – måske endda en tand bedre. Stolenes ryg bliver testet af personale med stor erfaring, og understellet på stolen bliver ny poleret. De danske designklassikere kan blive ombetrukket i mange forskellige typer læder, men én ting er sikkert – ombetrækningen vil holde sig pænt i mange år fremover, så selvom de er brugte, har de altså stadig mange år i sig endnu. Er du i tvivl om hvilken type læder stolen skal betrækkes i? så har du mulighed for at se og mærke kvaliteten, inden du tager et valg. Du kan nemlig få tilsendt læderprøver helt gratis, så du kan være helt sikker på, at få lige præcis den stol, som du gerne vil have.

Create AccountLog In Your Account