Start dagen med et godt måltid mad

Start dagen med et godt måltid mad

Start dagen med et godt måltid mad

Derfor er morgenmad det vigtigste måltid

Nogle kan ikke undvære det, mens andre snildt kan. At springe morgenmaden over bliver mere og mere normalt, men er det en god ide?

Der er mange delte meninger om, hvorvidt morgenmad er vigtigt eller ej, men der er alligevel nogle ting der taler for, at morgenmaden aldrig bør springes over.

Først og fremmest er det et faktum, at man får en rigtig god start på dagen med enten en god portion morgenmad eller måske endda en lækker brunch. Og en god start på dagen smitter også af på resten af dagen. Med et solidt måltid mad performer du meget bedre, og du har masser af energi til at komme i gang med at arbejde.

For det andet så kan morgenmad også have en betydning for din vægt. Hvis du spiser morgenmad, sætter du gang i din forbrænding allerede fra morgenstunden af, og det modvirker også, at man måske kommer til at spise for meget frokost og for mange små mellemmåltider.

 

Brunch – når det skal være lidt mere specielt

Når morgenmaden skal være lidt mere speciel, kan man tage i byen og få en rigtig god brunch. I en by som Odense findes der rigtig mange steder, hvor man komme ind og få en rigtig lækker og velsmagende start på dagen, når morgenmaden skal være lidt mere speciel.

En lækker brunch i Odense kan eksempelvis give en god start på en hyggelig shoppetur, en lang dag på kontoret eller skal mødet holdes på en restaurant med god mad til, så vælg eksempelvis Olivia Brasserie. Her bliver du mødt af hyggelig stemning, fransk inspireret mad, og her er du altid garanteret en rigtig god start på dagen.

 

 

leave a comment

Create AccountLog In Your Account