Skoreol, skoholder eller skostativ – kært barn har mange navne

Skoreol, skoholder eller skostativ – kært barn har mange navne

Skoreol, skoholder eller skostativ – kært barn har mange navne

Kommentarer lukket til Skoreol, skoholder eller skostativ – kært barn har mange navne

Elsker du det rå og rustikke look? Er det præcis det look, som du har indrettet din bolig efter? Så er du kommet til det rette sted. Du kan nemlig få en rå og rustik skoreol lavet af vandrør, som med garanti vil sætte prikken over i’et i din entré.

En skoreol er både smart og praktisk i hjemmet hvor der ønskes orden og hygiejne. Når skoene er løftet væk fra gulvet, får du nemlig lettere ved at komme til med støvsugeren. Og i modsætning til skoskabe, så er skoreolerne blandt andet praktiske til børnenes sko, som kan stå fremme og lufttørre, efter de er blevet våde.

Væghængt skoreol i vandrør

Hvis du ønsker en anderledes skoreol, som samtidig har et råt og rustikt udtryk, kan du med fordel vælge en skoreol i vandrør, som ovenikøbet hænger i væggen. Sådanne skoreoler er egentlig ikke en skoreol men snarere en hylde, men hvis du kombinerer flere af disse kan du få en flot væghængt skoreol af vandrør.

Indretningsartikler i vandrør er blevet yderst moderne og efterspurgte i den nordiske indretningsstil, hvor rå elementer forenes med bløde lyse tekstiler og gulvtæpper.

En sådan skoreol sidder på væggen med montageflanger, og vandrørene er sat sammen ved hjælp af messing samlestykker. Det giver et flot og unikt finish, og en sådan skoreol fås desuden i forskellige bredder fra 57 centimeter og op til 157 centimeter. Det er desuden muligt at vælge mellem sølv og messing samlestykker. Denne type skoreal er især praktisk for dem, der ønsker et rent og hygiejnisk hjem. Da skoreolen hænger på væggen, er det nemlig meget lettere at gøre rent indenunder den.

Det kan, når man skal købe nye møbler, virke uoverskueligt i starten. Vi anbefaler, at du kigger både på dit behov og på dit hjem. Uanset hvad du foretrækker, vil du finde et skoskab til netop dit behov – og til antallet af dine sko. Så har den unikke skoreal af vandrør vakt din interesse, så kan du lige her finde den rustikke skoreol.

Create AccountLog In Your Account