Sådan vælger du den rette restaurant, når du skal på date

Sådan vælger du den rette restaurant, når du skal på date

Sådan vælger du den rette restaurant, når du skal på date

Kommentarer lukket til Sådan vælger du den rette restaurant, når du skal på date

Er du i den heldige situation, at du har en date i nærmeste fremtid, så har du sikkert en masse overvejelser omkring, hvilken restaurant du skal vælge. Det behøver ikke være en date af den klassiske forstand. Det kan også være en særlig anledning, som du gerne vil fejre ude sammen med venner og familie. Eller måske et glædeligt gensyn med en ven, du ikke har set længe. Uanset hvem du skal på date med, er det en anledning, hvor du gerne vil sørge for de bedst tænkelige rammer, for et positivt møde mellem mennesker. Her kommer lidt fif til, hvad du skal være opmærksom på.

Læg mærke til de fysiske rammer

En restaurant er meget andet, end maden der serveres. Selvom denne selvfølgelig også er vigtig, så er det ikke det første du bør se på. I stedet skal du kigge på stedets fysiske rammer. Først og fremmest bør du overveje placeringen i forhold til både dig selv, og personen du skal mødes med. Især hvis du sætter pris på vin til maden, kan dette punkt være afgørende. Men det kan også betale sig at vælge efter de gode rammer. Bor du i Herning, kan Lund for eksempel tilbyde smukke idylliske rammer, der let konkurrerer med midtbyens centrale placering. Når du har fundet noget indenfor den radius der passer, så skal du kigge på stedets indretning. Læg mærke til bordenes placering, hvor tæt de står, og om der er plads til intim samtale.

Besøg stedet og mærk stemningen

Det er altid en god ide at besøge restauranten før selve dagen.  Gør det på et tidspunkt, der svarer til tidspunktet for din date. Læg mærke til ting som lydniveau, belysning og stemning. Er der meget højlydt, kan du eventuelt spørge personalet, om de har nogle særlige arrangementer den aften, der adskiller sig fra en almindelig aften. Kig også på hvordan stedet er indrettet igen. Udover bordenes placering, kan du kigge på, om der er gjort noget ud af omgivelserne, og om disse passer til den stemning du søger. Kunst på væggene er for eksempel ikke alene smukt, men også en glimrende samtalestarter. Restaurant Herning-Lund er et eksempel på en restaurant der har den komplette oplevelse i højsædet, og som altid har unik kunst på væggene.

Lækker mad og god service

Sidst, men på ingen måde mindst, skal du naturligvis se på, om menukortet tiltaler dig. Overvej her også din dates præferencer. Ved du ikke meget om dette, kan det være en god ide at vælge et sted, hvor der er mulighed for at vælge vegetarretter, og hvor der kan tages hensyn til fødevareallergi. Når du alligevel er på besøg, så sørg også for at sende et blik på personalet, og læg mærke til, om der er en positiv og god stemning. Du kan selvfølgelig også tjekke stedets anbefalinger på nettet, for at få en fornemmelse af, hvad du kan forvente af service. Til slut skal du bare huske at reservere det bedste bord i restauranten.

Create AccountLog In Your Account