Sådan skaber du en hyggelig stemning i haven

Sådan skaber du en hyggelig stemning i haven

Sådan skaber du en hyggelig stemning i haven

Kommentarer lukket til Sådan skaber du en hyggelig stemning i haven

Foråret er endelig kommet, og sommeren er kun lige rundt om hjørnet. Derfor er det også snart tid til en masse hyggelige stunder udendørs. Er du den heldige ejer af en have? Så er det nu tid til at gøre haven klar til hygge og afslapning på græsset i solen. En hyggelig have giver lyst til at opholde sig i den. Mangler din have lige det sidste for at blive rigtig hyggelig? Så læs med her hvor du får gode tips til at skabe en hyggelig stemning i haven.

Fjern det visne og plant nyt liv 

Start med at give havens bede en ordentlig omgang. Fjern visne blade, ukrudt og nedfaldne grene. Lug ud i bede så der er plads til nye blomster. Alt efter hvordan din græsplæne ser ud, kan du evt. give den en tur med græsslåmaskinen, hvis den trænger til det. 

Når du har ryddet op i haven, er det tid til at plante nye friske blomster. Butikkerne bugner med nye friske og flotte forårs- og sommerblomster. Køb gerne nogle blomster der kan stå pænt hele sommeren og plant dem både i bede og i krukker. Placer krukkerne forskellige steder i haven for en fuldført sommerlig stemning i haven. 

Find havemøblerne frem 

Det er også tid til at finde havemøblerne frem. Efter en vinter indendørs trænger de sikkert til en kærlig hånd. Start med at give dem en god omgang vask hvor du får fjernet det værste snavs og støv. Efterfølgende kan du med fordel give dem en omgang olie som passer til træet på dine møbler. Det er med til at sikre, at de holder sig pæne og gør dem mere robuste, hvis der skulle komme en storm eller lignende i løbet af sommeren. 

Trænger møblerne til nyt liv, kan du købe et sæt nye havehynder til dem i en frisk farve. Eller du kan købe en pæn, sommerlig dug, som du kan lægge på bordet. Der findes også mange søde lysestager og lanterner som er beregnet til udendørsbrug som også kan pynte på bordet. 

Tag på picnic i haven 

Når haven er gjort forårsklar, er det endelig tid til at bruge den. Der er et utal af muligheder for at have nogle hyggelige stunder i haven. Du kan slappe af på en drømmeseng og slikke lidt sol. Du kan sidde i en hyggelig krog og læse din yndlingsbog, eller du kan invitere vennerne over til sommerhygge. At grille er en oplagt mulighed. Men I kan også prøve noget nyt og tage på picnic i din egen have. Smid nogle tæpper ud på græsplænen og tag madkurven med. Du kan enten selv lave noget let mad, eller du kan gøre det endnu nemmere for dig selv ved at købe noget lækkert take away. Kylling og Co. tilbyder take away i Herningog har et stort udvalg af skønne retter. Alt lige fra sandwiches, kyllinger til en stor salatbar. 

Køb nogle kolde drikkevarer som passer til maden og hyg jer i haven med masser af snak og sjov. 

Create AccountLog In Your Account