Koncert i Royal Arena? Få styr på logistikken

Koncert i Royal Arena? Få styr på logistikken

Koncert i Royal Arena? Få styr på logistikken

Kommentarer lukket til Koncert i Royal Arena? Få styr på logistikken

Skal du til koncert i Royal Arena, eller til messe i Bella Center i Ørestad, er det nærliggende at tænke, at logistikken bliver bøvlet, hvis du vil ud at spise først. For Ørestad er ikke ligefrem kendt for at bugne med spisesteder, hvis man ser bort fra øverste etage i Field’s – ikke lige det man forestiller sig inden en koncert i Royal Arena, eller efter et event i Bella Center.

Spis lokalt

Ørestad er dog i rivende vækst, og restauranterne er også så småt ved at poppe op. Timos Restaurant Rambla har dog ligget i området i årevis, og er en forrygende barrestaurant, hvor det er de små deleretter og snacks, der er i højsædet. De har også tapas og lidt større menuer at vælge imellem, og så ligger det blot en 5 minutters gåtur fra Royal Arena. Også perfekt, hvis I blot vil nyde et stille glas vin og lidt snacks inden det går løs. Eller til at afslutte en aften, eventuelt efter en tur i den nye Nordisk Film biograf i Field’s.

Metro til døren eller parkering i første parket

Uanset hvor du vil spise inden koncerten, eller efter messen i Bella Center, så er der nem adgang med offentlig transport. Metroen kører lige til døren, og Royal Arena, Field’s og Bella Center ligger alle 5 minutters gang fra den nærmeste metrostation.

Vil du hellere tage bilen, er der også nem adgang fra motorvej E20, afkørsel 19 Ørestad, og masser af parkeringsmuligheder. Skal du til koncert i Royal Arena, ligger der et parkeringshus lige ved siden af. Field’s har deres eget parkeringshus, hvor første time er gratis, og Bella Center har også masser af parkeringsmuligheder. Endvidere kan du parkere ved metrostationerne Bella Center og Ørestad for 12kr/timen, men her er begrænset med pladser.

Vil du blive natten over?

Der er rigeligt med muligheder for overnatning i Ørestad, hvis du har behov for dette. I den billigere ende af skalaen, ligger Cabin Metro, som befinder sig næsten lige ved siden af Field’s, og skal det være lidt mere eksklusivt er for eksempel Bella Sky en mulighed.

Create AccountLog In Your Account