Hvilken telefon er perfekt for dig

Hvilken telefon er perfekt for dig

Hvilken telefon er perfekt for dig

Marken af forskellige telefoner bliver hele tiden større og større. Der kommer nye producenter til hele tiden, og derfor er det også svære at vælge telefon, end det var i gamle dage. I gamle dage (10 år tilbage), var der vidst ingen tvivl om, at man bare skulle have en Nokia telefon, og så var man godt kørende. Sådan er det ikke længere og heldigvis for det. Nej… Nu findes der primært to store mærker på smartphone markedet, som er klar til at tømme din pengepung, så snart du skal have ny telefon. Priserne på hverken Samsung eller Apple telefoner er nemlig til at betale, og det betyder også, at mange ikke har råd til disse telefoner. Lad os kigge lidt nærmere på de forskellige muligheder du har, når du skal have ny telefon! Tjek evt. iboom.dk/mobilabonnement hvis du gerne vil have en ny telefon sammen med et abonnement.

Apple telefoner

Du har uden tvivl hørt om Apple telefoner, og er måske derfor også lidt nysgerrig på, hvad de egentlig har at byde på. Hvis du har undgået deres nye lancering af iPhone 7, er du formentlig den eneste i hele verden, som har dette. Deres nye telefon kom ud i år, nærmere 16. september. Hvis man kigger på deres nye telefon og sammenligner den med deres konkurrenter fra Samsung, så er det faktisk begrænset hvad forskellen helt reelt er. Man anser at det er et spørgsmål om design og ikke mindst styresystem på telefonen, som afgør om en person vælger Apple eller Samsung.

Priserne på disse telefoner kommer vi jo ikke uden om. Priserne på iPhone 7 svinger meget. Det afhænger 100% af, hvad du skal have med sammen med din telefon. Skal du eksempelvis have en masse data, så kan det sagtens blive en dyr fornøjelse. Dette er naturligvis generelt ved alle telefoner. Ikke desto mindre lyder mindste priserne på iPhone 7 lige godt og vel 6.000 kroner, og stiger naturligvis som du til vælger dig Plus versionen og ekstra gigabyte.

Samsung telefoner

Samsung telefoner er generelt rigtigt gode telefoner. De er specielt kendt for deres holdbarhed, som siges at være noget bedre end konkurrenten Apples iPhones. Om det er rigtigt eller forkert er svært at sige, men det afhænger naturligvis af, hvordan man behandler den. I og med at Apples publikum for det meste er yngre, så er det nok derfor, at deres telefoner har en gennemsnitligere lavere holdbarhed end Samsung.

Priserne på Samsung telefoner er faktisk overraskende ens med Apples telefoner. De ligger sig godt op af hinanden, og det bliver tilsyneladende ikke billigere at lave en god telefon i ordentlig kvalitet. Begge telefonerne kan naturligvis købes hos din lokale forhandler som eksempelvis El-giganten.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account