Guide til smarte og innovative mad emballageløsninger

Guide til smarte og innovative mad emballageløsninger

Guide til smarte og innovative mad emballageløsninger

Kommentarer lukket til Guide til smarte og innovative mad emballageløsninger

Leder du efter ny emballage til din mad, og vil du gerne have noget nyt og innovativt? Der findes et hav af forskellige mad emballageløsninger, både til den private person, men også til de helt store virksomheder. Det kan godt være svært at finde rundt på det store marked, så vi giver dig her en lille guide til de nogle af de forskellige mademballageløsninger, der kan være.

Miljøvenlige mad emballageløsninger

Efterspørgslen efter miljøvenlig og bæredygtig emballage stiger med stor hastighed, og der bliver nu produceret et stort udvalg af FSC-certificerede mad emballageløsninger. Du kan få Take Away emballage til både kold og varm mad, genbrugspapir poser, sandwichpapir af genbrugspapir og poser af genbrugsplast – det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Mad Emballageløsninger til kantine og catering

Hvis man arbejder i cateringbranchen, vil man nok kunne nikke genkendende til, at der bruges en stor mængde engangsservice bestik. De fleste tænker nok hurtigt på plastik bestik når de hører ordet engangsservice, men der findes i dag også alternativer på markedet, fx kan man nu få både skeer, gafler og knive i træ. Engangsservice er altså meget mere end bare det velkendte hvide plastik service. Ordet engangsservice dækker i dag over alt lige fra Coca-Cola drikkebægre til kopholdere – og endda spisepinde. Lige meget om du ejer en sushirestaurant eller en kaffebar, så kan du med garanti finde lige det du mangler.

 

Helt personlige mad emballageløsninger

Skal du give en gave, eller vil du bare gerne have noget helt personligt emballage? Så kan du på Metroline.dk få trykt dit helt personlige budskab eller logo på din emballage. Her finder du også et stort udvalg af mad emballageløsninger, og der er garanti for, at du finder præcis det du leder efter. Har du derudover ikke det største lager til rådighed, men vil du gerne have mere emballage på lager af gangen? Så er der hjælp at hente. Hos Metroline opbevarer de også alle dine mademballageløsninger efter du har bestilt dem, og kan derefter sende dem ud til dig med dag til dag-levering. Hermed kan du bestille præcis alt den emballage, som du har brug for, uden at skulle bekymre dig om din lagerplads.

Create AccountLog In Your Account