Gør noget godt for dit CV

Gør noget godt for dit CV

Gør noget godt for dit CV

Kommentarer lukket til Gør noget godt for dit CV

Der er i dag rigtig mange, der har svært ved at finde sig til rette i et job. Og det betyder, at flere går ledige, hvilket har en indflydelse på den rift, som der er om de gode jobs. Ofte er der nemlig en lang række ansøgninger til det samme job, og derfor giver det sig selv, at der er nogle, der er nødt til at blive sorteret fra. Og hvis det er noget, du efterhånden har oplevet et utal af gange, så kan det være, det er ved at være tid til, du gør noget aktivt.

Det handler om at give sig selv nogle gode fordele 

Og det kan du gøre på flere forskellige måder. Først og fremmeste handler det dog om at give dig selv nogle gode fordele, således du med det samme kommer i betragtning til et job. Det kan du blandt andet gøre ved ar videreuddanne dig selv og tage nogle forskellige kurser, der sørger for, at du udbygger din viden og opbygger dine kompetencer. Og er du i tvivl om, hvad en sådan uddannelse kunne bestå af, så kan det være, at du bør tage et kig på de mange muligheder det giver dig, hvis du tager det, der kaldes for en bestyrelsesuddannelse

Vis, at du er klar til at gøre den ekstra indsats med en bestyrelsesuddannelse 

En bestyrelsesuddannelse giver dig nogle evner og redskaber, der sørger for, at du bliver et godt bestyrelsesmedlem. Det vil sige, at du får en viden, der gør, at du bliver valgt ind i bestyrelser frem for at blive valgt fra, og det betyder, at du med det samme har mulighed for at foden inden for i forskellige kredse. Derudover viser det også et vist engagement fra din side af, at du selv har valg at gøre noget yderligere ved dine kompetencer. Det viser, at du er klar til at gøre den ekstra indsats i et job, og det er noget, de fleste arbejdsgivere er helt vilde med.

Efter tre intense dage har du et Board Certificate 

Med en bestyrelsesuddannelse får du i løbet af tre intensive dage et Board Certificate. Det vil sige, at du kommer til at stå med et stykke papir i hånden, der bevidner om dine evner inden for bestyrelsesarbejde og det at gøre en ekstra indsats. I løbet af de tre dage bliver du udfordret i forhold til det praktiske bestyrelsesarbejde, og du får derfor nogle styrkede faglige kompetencer, best practice-inspiration, viden om de seneste tendenser, konkrete arbejdsredskaber, viden om den seneste lovgivning, og så bliver du også medlem af et alumninetværk. 

Du får den praktiske og den faglige viden 

I løbet af de to første dage på kurset, får du skabt dig et fundament for bestyrelsesarbejde, hvorfor du opbygger dig nogle fundamentale redskaber, du kan tage med dig videre. På den sidste og tredje dag bliver du ført gennem nogle unikke simulationsspil, der skal lade dig få en bredere indsigt i, hvordan du agerer i diverse situationer. 

Create AccountLog In Your Account