Gør det nemt for kunderne med kontaktløs betaling

Gør det nemt for kunderne med kontaktløs betaling

Gør det nemt for kunderne med kontaktløs betaling

Kommentarer lukket til Gør det nemt for kunderne med kontaktløs betaling

De fleste mennesker kan nikke genkendende til dét, at man nærmest per automatik sætter sit betalingskort direkte op på skærmen, og benytter sig af den kontaktløse betalingsmetode, når man skal bruge penge. Det er smart, det gør køen i supermarkedet kortere, og at betalingen kun tager under et halvt sekund gør, at man sparer en masse dyrebar tid i sin travle hverdag. Udover det, er det en sikker betalingsmåde, da man aldrig slipper sit kort, og dermed kan man til enhver tid annullere betalingen.

Skab hurtig og nem betjening med flytbare betalingsautomater

En anden ting, som er særligt smart, og som med tiden er blevet opgraderet på de fleste restauranter eller virksomheder, er de flytbare betalingsterminaler. Det giver medarbejderne en enorm frihed, og der opstår en helt særlig dynamik, når ekspedienten og kunden står sammen, uden at kunden eller ekspedienten skal flytte sig for at gennemføre betalingen. Jo mere tid man har sammen med kunden som ekspedient, desto større mulighed har man for at afkode kunden, øge tilliden og dermed skabe et mersalg.

Med både den kontaktløse betalingsmetode og den flytbare terminal, kan man altså tilbyde nem og hurtig betjening for både ekspedient og kunde.

Se det store udvalg online 

Hvis man ejer eller er en del af en virksomhed, hvor konceptet med både kontaktløs betaling samt flytbare betalingsterminaler passer ind, så bør man tage et kig på ebm.dk. Her findes der et bredt udvalg af kvalitets betalingsterminaler – også med den fordelagtige kontaktløse funktion – til alle former for erhverv. Der er også rig mulighed for at få vejledning og gode råd med på vejen, så man er sikker på at finde lige præcis den betalingsterminal, som passer til virksomhedens behov. Hvad man kan være sikker på at få ud af sin betalingsterminal herfra er stabilitet, hurtighed og effektivitet.

Create AccountLog In Your Account