Gør brug af træ i din indretning

Gør brug af træ i din indretning

Gør brug af træ i din indretning

Elsker du ideen om at tage smukke træsorter med ind i din indretning, men har du svært ved at finde ud af, hvordan du kan gøre? Så bør du læse med her, hvor du både får råd til indretning med træ, og til hvad du bør være opmærksom på inden.

Træ ses efterhånden ofte i vores indretning. De forskellige smukke og rustikke træsorter har en evne til både at give dit hjem et moderne og roligt udtryk og samtidig skabe varme og hygge. Hvert træ er unikt og gør derfor straks dit hjem mere eksklusivt.

Smukke møbler af træ

Træ kan give alle rum et mere rustikt og personligt look, og står derfor som en god kontrast til de typiske hvide vægge og metaller. Herunder kan du finde en lille håndfuld eksempler på lækre måder at få træ ind i dit hjem på.

  • Få lavet køkkenbordplader af træ. Træplankebordet har længe været meget populært i nordiske hjem. Med god grund. Træbordplader er nemlig unikke, eksklusive og meget modstandsdygtige. Brugen af træ har givet spiseborde og køkkenborde et helt nyt liv og alt efter, hvilken træsort og farve du vælger, vil det kunne passe ind i mange forskellige stilarter. Samtidig er træ den mest hygiejniske overflade, når det kommer til madlavning og en bordplade af dette vil være meget modstandsdygtig. Er du på jagt efter en bordplade af træ, så find et stort udvalg hos MIFApladen.
  • Placér en træbænk i entreen, køkkenet eller soveværelset og skab hygge i de mere ’tunge’ rum. Fylder en hel bænk for meget, kan træet lige så vel bruges til at lave en skammel eller en barstol. Så får du også automatisk en ekstra siddeplads.
  • Træ kan også bruges til at lave reolsystemer, skabe og/eller hylder. Som med træbænken vil dette passe godt ind i et hjem med en mere rå og industriel stil.
  • Er projekter med hele møbler af træ en for stor mundfuld, er der flere mindre ting af træ, du i stedet kan tage med indenfor. Dit nuværende bord kan stå på bordben af træ, eller du kan pryde køkkenet med skærebrætter og små krukker af forskellige træsorter. Hele hjemmet kan pyntes med flotte planter i krukker, der passer ind i din personlige stil. Eller du kan vælge smukke rammer af træ til at indramme dine plakater i stedet for de traditionelle hvide eller sorte.

Inden du går i gang

Når du laver eller køber møbler af træ, er det vigtigt, du gør dig overvejelser om, hvilken salgs træ det skal være. Der findes nemlig utrolig mange træsorter i et utal af farver og nuancer. Alt efter hvilken slags du vælger, vil det give rummet eller hele din bolig et bestemt look. Til en mere minimalistisk stil er en træsort som hvidtonet ask et godt valg, hvor et møbel i valnød fungerer godt ind i det mere romantisk hjem. Husk, at du skal væge en træsort, der matcher dine ønsker, din hverdag og møblets funktionalitet.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account