En lækker frokost i skønne omgivelser

En lækker frokost i skønne omgivelser

En lækker frokost i skønne omgivelser

Kommentarer lukket til En lækker frokost i skønne omgivelser

Der findes ikke noget bedre end at nyde en lækker frokost i smukke omgivelser med dem, du holder af. Hvis tanken om havudsigt kombineret med et måltid af høj kvalitet lyder som noget, du godt kunne trænge til, kan det være, at du skulle besøge Restaurant Det Nye Skotterup:  Frokost Helsingør. Her kan du få en frokost, der vil være svær at glemme.

Restauranten er beliggende mellem Helsingør og Snekkersten. Du kan derfor gøre en weekendtur ud af det og kombinere frokosten med en gåtur ned ad Helsingørs hyggelige gader samt et besøg på Kronborg Slot.

En nøje udvalgt menu

På Det Nye Skotterup er der tale om en velkomponeret frokostmenu, hvor alle retter har dét til fælles, at de er lavet på råvarer af overordentlig god kvalitet.

Hvis du er til et let, men samtidig smagfuldt måltid, kan cæsarsalaten på unghane anbefales. Hvis du er mere i humør til en god bøf, er det også at finde på kortet. Hvis restaurantens havudsigt giver dig lyst til fisk, skal du heller ikke fortvivle, for her kan du både vælge hjemmelavet karrysild eller paneret rødspættefilet.

Hvis du simpelthen ikke kan beslutte dig for, hvad du skal vælge, er der heldigvis et frokostfad, hvor du får en masse forskellige lækre ting.

På den måde er der noget til en hver smag på menuen, og alle gæster vil derfor få et måltid, der er værd at vende tilbage for.

Book bord online

Ved du allerede nu, at du er interesseret i at tage vennerne eller familien med til en skøn frokost på restauranten, så er det bare om at bestille et bord. Dette kan nemt gøres online på deres hjemmeside, hvor du i øvrigt kan skrive, hvis der er noget særligt, personalet skal være opmærksomme på. Du kan selvfølgelig også ringe og booke et bord, hvis du alligevel sidder med telefonen ved hånden.

Create AccountLog In Your Account