Efterårsaktiviteter i haven

Når efterårsferien står for døren, er det tid til at finde på noget hyggeligt, du kan lave sammen med din familie. En god løsning er altid at holde filmmaraton i stuen under dynen med hver sin kop varm kakao i hånden, men når I har brug for en pause fra film og kakao, kan I altid søge ud i haven. Der er masser af ting, I kan finde på at lave ude i haven i efteråret.

Saml blade

Selvom det måske kan lyde kedeligt, er det faktisk meget hyggeligt, når hele familien samles til at skulle samle blade i haven. Det er godt, hvis I er i humør til en lidt mere stille og rolig aktivitet, hvor I får mulighed for bare at gå og snakke med hinanden.

Pynt haven

Når nu I har tiden til det, kan I også begynde at pynte haven lidt op. Hvis I gerne fremover vil have, at den er mere hyggelig at være i, ville det være en god idé. I kan pynte haven op ved f.eks. at tage ud og købe nogle nye krukker og plante fine blomster deri. De kan pynte fint på jeres terrasse. Desuden kan I f.eks. pynte jeres bede op med flis. Flis i jeres bede gør både, at de vil blive flottere at se på, fordi det dækker alt jorden, men det er samtidig med til at holde ukrudt af vejen. Find flis til haven.

Gemmeleg

Det kan måske lyde som noget, der mest er for de mindste i familien, men faktisk er det sjovt, når alle er med. Desuden vil det gøre dine børn rigtig glade, hvis du er med til den slags. På den måde får du også noget ud af det. I kan også altid spille nogle havespil sammen, hvis vejret er til det. Det er sådan noget såsom crockett, kongespil el.lign.

Create AccountLog In Your Account