Derfor skal du ikke flytte uden de rigtige hjælpemidler

Derfor skal du ikke flytte uden de rigtige hjælpemidler

Derfor skal du ikke flytte uden de rigtige hjælpemidler

Kommentarer lukket til Derfor skal du ikke flytte uden de rigtige hjælpemidler

Hvert år ender mange danskere på hospitalet, fordi de ikke passer på sig selv, når de skal flytte. Hvis du gerne vil undgå at være en af disse danskere, bør du læse denne artikel. Her kommer vi ind på, hvordan du bedst muligt passer på dig selv.

Den letteste løsning er, at du har de rigtige hjælpemidler til at flytte og tænker over dine handlinger. Hvis du skal flytte ind i en lejlighed på 5. etage, og der ikke er nogen elevator, så bør I bruge en sækkevogn til trapper.

Start med de rigtige hjælpemidler

Mange flytteskader sker, når der løftes alt for tunge ting. I skal overveje, om I kan skille tunge ting ad, så de vejer mindre. Det kan være, at I kan skille et skab ad og samle det igen, når I kommer frem.

Nogle ting kan ikke skilles ad og her skal I altid bruge hjælpemidler til at flytte det. En sækkevogn til trapper er god, da den både kan bruges til trapper og generelt til at løfte tunge ting. Det bliver lettere for jer at flytte noget, hvis I har nogle redskaber til at gøre det med.

Der er en grund til, at flyttemænd altid har hjælpemidler. Samtidig skal I sørge for at lave så lette flyttekasser som overhovedet muligt. Det handler ikke om at have mange ting i en flyttekasse. Det hele handler om vægten. Hvis du propper en flyttekasse, ender der med at gå hul på den. Det er altså ikke sjovt at have alle sine ting udover det hele midt i en flytning.

Flyt flere sammen

Mange tror, at de skal løfte det hele selv. I stedet er det en god idé at være to til at tage en tung flyttekasse. Selv med en trappesækkevogn er det en god idé at være to om at benytte den.

Husk at du ikke arbejder som flyttemand. Pas på dig selv.

Create AccountLog In Your Account