Dejlig familieferie med børnene

Dejlig familieferie med børnene

Dejlig familieferie med børnene

Kommentarer lukket til Dejlig familieferie med børnene

Nogle gange kan det være en prøvelse at have børnene med på ferie – hvad enten det er første eller tiende gang man skal afsted, om det er via fly eller bil, og hvad enten man skal til Tyskland, Tyrkiet eller Spanien. Mange forældre kan have nogle bekymringer i forbindelse med familieferien, både i forhold til hvad man skal huske at pakke hjemmefra samt hvordan man når frem til destinationen. 

Desuden findes der mange forskellige familievenlige rejsemål, hvad enten du ønsker en aktiv ferie med børnene, med forskellige muligheder for motionsrum, holdtræning og andre aktiviteter, der får pulsen op, eller i stedet en afslappende solferie, hvor du har tid til at slappe af med en god bog i solen, mens børnene hygger i poolen. Du kan læse mere om forskellige former for familieferie her.

5 tips til din familieferie

  1. Pas: Husk at alle familiemedlemmer skal have sit eget pas, som er intakt og som er gyldig mindst seks måneder efter hjemrejsedagen – men sørg for at du har styr på børnenes pas, så de ikke bliver væk.
  2. Hold styr på alle børnene: Skriv dit navn og telefonnummer på barnets arm, så du nemt kan blive kontaktet, hvis barnet bliver væk.
  3. Afstem forventninger hjemmefra: Snak med børnene om landets kultur, klima, sprog, madtraditioner og lignende, samt hvad I alle skal lave på ferien, så de er forberedte på, hvad de kan forvente.
  4. Pak kufferten med omtanke: Medbring tøj, som nemt kan skylles og tørrer hurtigt, så pletterne på trøjen ikke bliver et stort problem. Medbring også gerne lyst og løst tøj, hvis I skal et solrigt sted hen, da mørkt og stramt tøj ofte bliver for varmt.
  5. Husk snacks: Sørg altid for at have lidt frugt, kiks eller andet godt med, som børnene godt kan lide, som de kan få, når de trænger til det.

Create AccountLog In Your Account