Brug god tid og tænk dig om før du køber erhvervsbolig

Brug god tid og tænk dig om før du køber erhvervsbolig

Brug god tid og tænk dig om før du køber erhvervsbolig

En investering i en bolig er en stor beslutning, og der er tale om en beslutning, som man ikke skal træffe mange gange i sit liv. Sådan er det nødvendigvis ikke som erhvervsdrivende, men man skal stadig tænke sig godt om, før man handler. Mange faktorer kan have indflydelse på dit erhvervsboligkøb. Boligen skal have en passende beliggenhed og den rette størrelse. Disse faktorer har stor indflydelse på prisen, og det skal derfor passe sammen, med de penge man har til rådighed. Derfor er det en god idé at tale med banken, før man vælger, hvilken erhvervsbolig man køber. Prisen på boligen skal stemme overens med, hvad virksomheden har råd til.

Undersøg dine muligheder

Når du ved, hvor mange penge virksomheden har til rådighed, så kan der være meget hjælp at hente hos en ejendomsmægler. Ud fra rådighedsbeløbet og dine ønsker til beliggenhed samt størrelse på erhvervsboligen, så kan ejendomsmægleren finde forslag. Herefter kan man begynde at sætte mere specifikke krav til erhvervsboligen. Der skal være plads til alle medarbejdere, så ejendomsmægleren bør derfor vide, hvor stor en virksomhed man har. Jo flere krav man stiller, jo færre muligheder er der, men jo større chance er der også for at finde det rigtige. Tal med en ejendomsmægler og få nogle realistiske tilbud.

Giver nabolaget det rette arbejdsmiljø

Når du har fundet en erhvervsbolig og overvejer et køb, så kan det være en idé at undersøge nabolaget. Ved at gå en tur kan man få et indtryk af området samt om der er gode forhold at arbejde under. Man kan dermed få en mavefornemmelse, som kan hjælpe en med at træffe den endelige beslutning. Det kan være en fordel at tale med nogle af naboerne, da de kan give god viden omkring området. En investering i en erhvervsbolig er en stor beslutning, og derfor bør man tænke sig godt om.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account