Tre tips til modernisering af et gammelt hus

Tre tips til modernisering af et gammelt hus

Tre tips til modernisering af et gammelt hus

Gamle huse har bare en helt særlig charme og et særligt udseende, som det kan være svært at ramme med et nybygget hus. Der gemmer sig en masse historier i de gamle mursten og vægge, hvor mange familier har haft deres gang. Men selvom et gammelt hus har noget helt særligt, som nye huse ikke har, så kræver det også en del mere vedligehold for hele tiden at leve op til de behov, som man har i en moderne familie i dag. Hvis du lige har købt et flot gammelt hus, eller du måske allerede har boet der i et stykke tid, men gerne vil skabe et mere moderne og tidssvarende hjem, så kommer vi her med nogle tips til, hvordan du moderniserer din gamle murermestervilla, uden at du mister charmen, men samtidig får et moderne og funktionelt rum.

 

Et godt køkkenalrum er uundværligt

I ethvert godt hjem er det nødvendigt at have et samlingssted, hvor familien kan mødes efter en lang dag i skole og på arbejde. Her er køkkenet den oplagte mulighed, fordi der både er plads til at mor og far kan lave mad, og at børnene kan få lavet deres lektier ved spisebordet. Men hvis du har et gammelt hus, som ikke før er blevet moderniseret, er det meget sandsynligt, at der kun er et lille køkken, som ikke er åbnet op ind til spisestuen. Det kan være et problem, hvis man gerne vil tale sammen, mens der bliver lavet mad. Derfor er vores første råd, at ud får lavet et køkkenalrum, som virkelig kan skabe samling i huset. Vælg klassiske og stilrene elementer til køkkenet, så det passer til det gamle trægulv og udskæringer. Find en god murer, som kan hjælpe dig med at vælte væg og pudse op. Et godt valg vil være www.nielsmurer.dk.

 

Giv nyt liv med de rette møbler

Hvis du ikke har budgettet til en stor modernisering eller du bare gerne vil lave nogle få ændringer, så din indretning kommer til at passe bedre til det gamle hus eller din stil, så kan det være en god idé at overveje nogle nye møbler. Ofte begår mange den fejl, at de vælger møbler, som er i alt for mange forskellige materialer eller farver. Det kan være med til at skabe et mere rodet udtryk og kan gøre det svært at værdsætte de ting, som gør et gammelt hus til noget helt særligt. Derfor er vores råd, at du arbejder på at vælge bestemte farvetoner, så det hele kommer til at passe sammen. Så hvis du har et sort sofabord, vil det for eksempel også være oplagt at vælge en sort kommode. 

Related Posts

Sådan kan du komme sikkert i mål med boligrenoveringen

Kommentarer lukket til Sådan kan du komme sikkert i mål med boligrenoveringen

Derfor bør du investere i et par alu profiler

Kommentarer lukket til Derfor bør du investere i et par alu profiler

Disse ting må du ikke glemme, når du renoverer

Kommentarer lukket til Disse ting må du ikke glemme, når du renoverer

Sådan kan du spare penge som dansk husejer

Kommentarer lukket til Sådan kan du spare penge som dansk husejer

Spring ud i nye husprojekter

Kommentarer lukket til Spring ud i nye husprojekter

Når du skal have nyt tag

Kommentarer lukket til Når du skal have nyt tag

Sådan får du den rette murer til alt slag arbejde

Kommentarer lukket til Sådan får du den rette murer til alt slag arbejde

Har du tjek på din kloak?

Kommentarer lukket til Har du tjek på din kloak?

leave a comment

Create AccountLog In Your Account