Tips til at få bugt med myrerne

Når man har et hus som er blevet inficeret med myrer, så kan det ofte være en kilde til megen frustration. Der er mange måder at bekæmpe de små kryb på, men man skal tænke sig om og bruge flere af disse ting. Hvis man har et meget slemt tilfælde, så kan det endda være nødvendigt at hidkalde en professionel til at bekæmpe myrerne. Før det er nødvendigt, kan man dog gøre et godt forsøg selv med alle de remedier, man kan få fat på.

Til den lille myretue

Hvis der er tale om en relativt lille myretue uden særligt mange myrer, så kan det nogle gange betale sig at gøre brug af kogende vand til at dræbe myrerne. Dette kan man så kombinere med lokkedåser, som man kan placere de steder, hvor myrerne kommer ind i huset. Man kan derudover supplere med gift i form af f.eks. spray eller pulver, som man også kan placere på vigtige steder, hvor myrerne kan komme ind. Det kan dog blive for meget selv at skulle stå med og så kan det være nødvendigt at ringe til en professionel.

Når du selv må give op

Nogle gange er det så slemt med myrerne, at man må ty til en professionel. Her skal man have fat i en skadedyrsbekæmper der kan tage sig af processen med at dræbe de nærgående myrer. De har nemlig større erfaring med at placere giften og bruge de forskellige bekæmpelsesmetoder på en hensigtsmæssig metode. De vil som regel også benytte sig af gift, men måske en stærkere variant eller placeret på en anden måde end man måske selv ville have gjort det. Hvis du har brug for professionel hjælp til myrebekæmpelse omkring Århus, Randers, Herning eller resten af Jylland og Fyn, så kan du med fordel følge linket i teksten og læse mere.

Create AccountLog In Your Account