Tag på ski i vinterferien

Tag på ski i vinterferien

Tag på ski i vinterferien

Kommentarer lukket til Tag på ski i vinterferien

Skiferie er og har altid været meget populært blandt danskere. Særligt mange familier nyder at tage på en ferie med ski under sålerne, da det er en ekstrem sport, der sagtens kan inkludere børnene. Som forældre har man måske mulighed for at passe de helt små børn på skift på de børnevenlige pister, hvormed den anden kan slå sig lidt løs på nogle af de fede og hurtige bakker. Det er derfor ganske oplagt at planlægge en skiferie i børnenes vinterferie i uge 8. Hvis du ønsker mere information, så læs her om skiferie.

Gode og børnevenlige destinationer

Norge og Sverige har længe været favoritter, når det kommer til at tage på skiferie. Men faktisk er der mange gode alternativer, hvis man gerne vil prøve at besøge et andet land eller spare lidt penge og få mere ud af skiferien.
I Tyskland er der for eksempel masser af muligheder for at stå på ski. Det kan man blandt andet gøre i Brechtesgaden, som flere gange i træk er blevet kåret til Europas billigste skidestination. Det går dog ikke ud over kvaliteten. Brechtesgaden har nemlig mange stamgæster, der nyder at vende tilbage hvert år. Dog er stedet stadig lidt uopdaget, og man bliver derfor ikke overrendt på pisterne, som man kan forvente på andre populære destinationer. Stedet er meget børnevenligt og oplagt for nybegyndere. Byen har også andre interessante muligheder, hvis man har brug for en pauser fra løjperne. Man kan for eksempel gå en tur i gågaden og finde en hyggelig restaurant, tage en tur i badelandet eller besøge den lokale saltmine.
Vil man gerne krydse den tyske grænse, så er det oplagt at bestille en skiferie i Østrig. Det kunne for eksempel være i Wagrain, som også er en yderst populær destination. Her finder du både pister til børn og nybegyndere, men der er også rig mulighed for at blive udfordret, hvis du er mere øvet. Wagrain er et sandt skiparadis – særligt for danskere. Der er nemlig mange unge, der underviser i ski. Derfor er det altså intet problem for børnene at finde en læremester, som de kan forstå og føle sig trygge ved, hvis det er første gang de skal stå på ski. Her findes også hoteller i flere forskellige prisniveauer, så det er nemt at finde en billigt og overkommelig løsning, hvis man gerne vil holde budgettet.

Vær opmærksom på Afterski

Rejser du med en børneflok, så er det vigtigt for feriens udfald, at I finder et sted der passer jer. Tjek derfor om destinationerne og hotellerne er velegnede til børn eller om det har ry for at være et sted, hvor festerne til Afterski måske plejer at tage overhånd og kan være forstyrrende for familiehyggen. Derfor er det en god idé at tjekke andre brugeres anmeldelser af stedet ud før I bestiller ferien. Det kan ofte også undersøges på hjemmesiderne, hvor der vil stå om stedet er bedst egnet til familier.

Related Posts

Hold din kloak fri for snavs og skidt

Kommentarer lukket til Hold din kloak fri for snavs og skidt

Professionelt udstyr til klinisk fodpleje

Kommentarer lukket til Professionelt udstyr til klinisk fodpleje

Gode medarbejderforhold kan bane vejen til succes

Kommentarer lukket til Gode medarbejderforhold kan bane vejen til succes

Har du styr på rodbeskæring i din kloak?

Kommentarer lukket til Har du styr på rodbeskæring i din kloak?

Et akvarie: Dekoration og hobby i et

Kommentarer lukket til Et akvarie: Dekoration og hobby i et

Sådan laver du flot bordpynt til en konfirmation

Kommentarer lukket til Sådan laver du flot bordpynt til en konfirmation

Elcykel – hvad skal du holde øje med, når du køber?

Kommentarer lukket til Elcykel – hvad skal du holde øje med, når du køber?

3 gode idéer til adventsgaverne

Kommentarer lukket til 3 gode idéer til adventsgaverne

Har du en interesse inden for den filmiske verden?

Kommentarer lukket til Har du en interesse inden for den filmiske verden?

Find miljørigtige blækpatroner på nettet

Kommentarer lukket til Find miljørigtige blækpatroner på nettet

Forkæl hjemmets mindste medlem

Kommentarer lukket til Forkæl hjemmets mindste medlem

Har du brug for hjælp med snerydningen?

Kommentarer lukket til Har du brug for hjælp med snerydningen?

Create AccountLog In Your Account