Store virksomheder benytter SAP

Store virksomheder benytter SAP

Store virksomheder benytter SAP

Kommentarer lukket til Store virksomheder benytter SAP

Nogle af de største virksomheder benytter systemet SAP, som kan håndtere alle aspekter af ens virksomhed. For store organisationer har det gjort, at de er bundet til systemet på godt og ondt, fordi det løser alle de ting, som de har behov for.

Det er software, som ikke vil give mening for mindre virksomheder. På mange måder kan man sige, at det er et software, som man vokser ind i som virksomhed, hvis man har en kæmpe organisation eller skal overholde bestemte krav.

Det gør også, at hvis man har SAP, har man ofte et kæmpe behov for SAP konsulenter, fordi de kan løse de problemer, der altid vil opstå med software. Blandt nogle af dem på det danske marked kan nævnes https://accuro.dk.

Det kan alt

Virksomheder, som benytter SAP, vil ofte have store dele eller hele deres forretning baseret på det. Det skyldes, at det kan håndtere alt fra kvalitetskontrol, økonomi, projektstyring, HR osv. Det er sjældent noget problem for virksomheder at finde en løsning, hvis de kun ledte efter et simpelt bogføringssystem.

Men hvis du er en kæmpe virksomhed, der skal foretage kvalitetskontrol på alle jeres produkter, er det klart, at du bliver nødt til at have et system til at stå for det. Hele din forretning er bygget op omkring det. Det er også grunden til, at SAP konsulenter er værdifulde for denne type virksomheder. De har ikke råd til at noget går galt i deres virksomhed.

Hvad betyder det for dit arbejde?

Generelt vil du kun opleve SAP, hvis du arbejder for en større dansk virksomhed. Hvis du arbejder for en virksomhed inden for kvalitetskontrol eller med en avanceret proces, så bruger I det sikkert allerede. På samme måde, som med andre systemer, er der lavet tilføjelser, så I i dag kan arbejde hjemmefra.

Hvis du er en mindre virksomhed, kommer du næppe til at høre om SAP, medmindre du pludselig får en kæmpe ordre, hvor du opdager, hvorfor din gamle simple løsning ikke kan være med på det niveau. Alt er skabt til sit eget formål og det samme er SAP.

Create AccountLog In Your Account