Skift til energiruder og spar på varmeregningen

Skift til energiruder og spar på varmeregningen

Skift til energiruder og spar på varmeregningen

Varmeregningen er en stor udgift ved at have eget hus. Især ældre huse er ofte ikke isoleret godt nok. Det resulterer i, at pengene ryger lige ud ad vinduet.

 

Netop vinduer er et godt og nemt sted at starte, hvis man vil spare på varmeregningen. Mange ældre huse har termoruder, der desværre slipper en stor del af varmen ud. For den mest optimale energibesparelse, som også kan ses på din næste varmeregning, bør du skifte til A-mærkede energiruder.

 

A-mærkede energiruder udnytter solen optimalt ved at holde på varmen fra solen. Der slipper ikke varme ud i samme grad som ved termoruder, og indeklimaet forbedres.

 

Hvor meget kan jeg spare?

Besparelserne ved udskiftning af dine vinduer er helt afhængige af dit hus og dine nuværende vinduer. På et hus fra 1980 med fjernvarme vil den årlige besparelse på varmeregningen f.eks. være ca. 4.500 kr.

 

Via en Brøndbyernes Glarmester kan du på få sekunder beregne den årlige besparelse ved udskiftning til energiruder. De kører på hele Sjælland, så hvis du vil energiforbedre dine vinduer i nærheden af Brøndby, Glostrup eller Vallensbæk, er Brøndbyernes Glarmester altid klar med et tilbud.

 

Hvordan kan jeg ellers spare penge på varmeregningen?

At energiforbedre boligen er en god måde at opjustere husets salgsværdi på og spare penge hvert år. Der findes flere måder at forbedre energiforbruget på.

 

  • Opgrader isoleringen

Isolering er en essentiel del af at spare på varmeregningen. Bor du i et ældre hus, vil der formentlig være en stor besparelse. Start der hvor isoleringen er værst. Det kan være taget, ydervægge eller gulvet.

  • Skift din varmekilde

Har du et gammelt oliefyr eller en anden dyr og forurenende energikilde, kan det være en fordel at skifte til en anden type energikilde. Det kan f.eks. være fra det lokale fjernvarmeværk, eller du kan installere jordvarme.

  • Suppler med vedvarende energi

Du kan supplere din varmeregning med en vedvarende energikilde. Et solvarmeanlæg på taget kan f.eks. æde en stor del af din varmeregning hvert år.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account