Skab orden og stemning med moderne boghylder

Skab orden og stemning med moderne boghylder

Vi pynter og dekorerer vores hjem som aldrig før. Og til pynt, skal der være hylder. Hylder, der kan hænge over sofaen, med søde familiebilleder og ferieminder. Hylder, hvor de mange små fine vaser og krukker skal stå på, med små kaktusser eller andre fine stueplanter. Og så skal der naturligvis også være hylderne eller reolerne, hvor bøgerne skal stå på. Der findes mange brands, som laver boghylder. På dubuy.dk kan du eksempelvis finde mærkerne Bloomingville, Hübsch og Ib Laursen.

 

Boghylder der er værd at vise frem

Ofte husker vi boghylderne og bogreolen, som det store mørke og triste møbel, der stod gemt væk i nederste hjørne af stuen. Heldigvis er dette ikke længere virkeligheden. I dag byder bogreoler og boghylder på et væld af forskellige designs, der dog til dels stadig har samme fællesnævner. Nemlig god mulighed for opbevaring og god holdbarhed. Til den nye generation af bogreoler og boghylder skal det dog tilføjes at disse, er fremstillet i lyse og lette materialer, som på ingen måde bør gemmes væk. Disse typer af boghylder og bogreoler, er skabt med en passion for indretning, hvor Danmarks og Skandinaviens designere, har forsøgt sig at skabe så innovative og stilrigtige elementer til hjemmet som muligt.

 

Nordiske og minimalistiske boghylder – ikke kun til bøger

Til trods for at ordet boghylde, lyder noget trivielt, skal man dog ikke frygte boghylderne. Det nye og voksende fokus på indretning, samt den store anerkendelse, den nordiske indretning høster verden over, gør at mange af de nordisk designede boghylder, er med til at skabe en unik og indbydende indretning. Derved sørger de minimalistiske hylder for at det er hyldens udsmykning, i form af dine personlige elementer, der kommer i fokus. Derudover kan nutidens boghylder have mange andre formål end blot at stille bøger på. Det store udvalg og de mange forskellige designs gør dem ideelle til mange andre formål, såsom til en dekorativ opbevaring af kopper og glas i køkkenet, eller til yndlingslegetøjet på børneværelset.

 

Skab overblik på kontoret

Rent praktisk, så er boghylderne ideelle til kontoret, som ofte huser de fleste vigtige dokumenter i form af forsikringsdokumenter og lignende. I stedet for at alle disse, skal ligge og rode mellem hinanden, i en mørk skuffe, kan en boghylde eller bogreol, være med til at skabe det overblik, vi ofte mangler, når vi roder os gennem alle papirer. Ved at organisere i mapper og derefter placere disse på boghylder, sparer du ikke bare på pladsen i skivebordsskufferne. Du skaber også et overblik for dig selv, såvel som at du udnytter hele væggen og rummets fulde højde.

 

Gode løsninger til modebevidste unge

Når det er sagt, så skal designernes hårde arbejde med at kreere de mange smukke og unikke boghylder og bogreoler naturligvis ikke gemmes helt væk. Og derfor kan bogreoler med fordel også bruges i andre rum – deriblandt stuen og specielt i teenageværelset, er boghylder og andre minimalistiske bogreoler blevet et sikkert hit. Ofte er teenageren mere bevidst om hvad han eller hun ønsker, end de yngre børn og ofte ønsker de også færre elementer, som derved skaber et rum bygget på enkelthed og minimalisme. Dertil kommer det voksende behov for mere opbevaringsplads af papirer og diverse bøger, som med fordel kan hjælpes på vej i form af bogreoler og boghylder. De mange nyere boghylder og bogreoler, skabt i moderigtige materialer og nedtonede og monokrome farver, hvilket falder lige ind i stilen hos selv den mest kræsne teenager.

De få, men bærende elementer på et sådant værelse, kan dekoreres og vinkles i alle mulige forskellige retninger, men specielt små vaser, diverse krukker og indrammede plakater er et hit.

 

Bogreoler og hylder til børn

Også til de yngre børn findes der boghylder og bogreoler, som falder ind i stilen og behovet for mere praktisk opbevaringsplads. I dette tilfælde handler det om at skabe et rum og en atmosfære, der er i øjenhøjde med barnet. Derfor er det utroligt vigtigt at lytte til barnet, men samtidig vide, at man som voksen sidder med den endelige beslutning. På denne måde, er det let i fællesskab at finde frem til hvilken type bogreol eller boghylde, der skal udskifte den gamle. Dog er det værd at huske, at møbler, og dermed også boghylder, som skal placeres inde på et børneværelse, bør være af mere robuste materialer, med lang levetid og som kan holde til slitagen, de bliver udsat for. Når det er sagt, så husk, at udseendet betyder mindst lige så meget for barnet, som holdbarheden, gør for dig.

 

webshoppen dubuy.dk tilbydes der et stort udvalg af boghylder og bogreoler til enhver indretningsinteresseret, såvel som til alle aldre uanset om du leder efter boghylder fra Bloomingville, Hübsch eller et af de mange andre brands.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account