Skab et godt domænenavn til din hjemmeside

Uanset om du er freelance-fotograf, ejer en hardwarebutik eller har en anden type lille virksomhed, er et godt websted vigtigt for din virksomheds succes. Hvis du søger at oprette et nyt startwebsted eller gøre dit nuværende websted mere effektivt, er det første du skal gøre at finde et domænenavn. Her kan du se en masse gode råd til netop dette:

Gode råd

1: Gør det let at stave. Prøv ikke at bruge slang, sammensatte eller ekstremt esoteriske ord.

2: Hold det så kort som muligt. Jo kortere det er, jo lettere er det at huske og skrive korrekt.

3: Undgå tal og bindestreger. De er svære at huske og mindre elegante og mindeværdige end domænenavne, der kun er ord, og de kan muligvis misforstås, når domænet bliver vokaliseret.

4: Gør adressen bred for at lette fremtidig vækst. For eksempel er Amazon.com en meget bredere webstedsadresse end BooksOnline.com og giver Amazon mulighed for at sælge stort set enhver type forbrugsvarer i stedet for kun bøger, som dets oprindelige formål.

5: Sørg for, at det er mindeværdig. Med så mange websteder på Internettet er det vigtigt, at dit websteds navn er iørefaldende, så folk vil huske, hvordan de får adgang til det i fremtiden.

6: Undersøg domænenavnet. Google det for at se, om en lignende webstedsadresse allerede findes online, og søg på USPTO.gov for at sikre, at den ikke indeholder nogen registrerede varemærker.

7: Kontroller, om prisen er rigtig. Bestem, om du kan købe din ønskede webstedsadresse til en rimelig pris, da de fleste gode domænenavne er taget og skal købes fra den nuværende ejer.

8: Undgå nonsensiske navne. Vælg et navn, der formidler en mening, så brugerne straks vil vide, hvad din virksomhed er. Yahoo og Google er iørefaldende navne, men de var meget dyre at mærke, og din lille virksomhed har muligvis ikke det samme budget.

Create AccountLog In Your Account