Skab en storartet stue med pendel lampe

Skab en storartet stue med pendel lampe

Skab en storartet stue med pendel lampe

Stuen er et af de rum hvor vi opholder os mest. Netop derfor skal indretningen dertil også være helt i top. Der findes flere forskellige ting man kan tage fat inden for møbler, indretning, farver m.m., men en af de vigtigste ting for at skabe et godt og afslappende miljø, er gennem lyset. Læs med.

Lyset er utrolig vigtigt. I en stue skal dette fungere optimalt, sådan det er rart at opholde sig i rummet. Det kan både være gennem naturligt lys, men også ved brug af lamper.

En af disse populære lamper som vi blandt andet vil omtale i dag, er pendellampen. En pendel lampe kan utrolig meget – dels giver den et meget flot lys – dels er der noget visuelt i sådan type lampe, der klart gør sig godt i en stue. Der er ingen tvivl om, at pendellampen er mest anvendt over spiseborde, men mange af de nyeste designs giver en række nye muligheder, som gør at den også bliver meget anvendelig i andre rum. Herunder er stuen et rigtig godt eksempel på dette.

Nogle af de danske producenter, som gør det rigtig godt er blandt andet House Doctor. Lamperne laves i mange forskellige designs. I den nye kollektion, er det næsten ikke noget som hedder traditionelt. Den kommer i så mange forskellige former, farver og materialer som giver en række muligheder i sine designovervejelser.

Et lille tip: Så kan man også bruge flere og mindre pendellamper ved siden af hinanden, ligesom vi har set det indenfor plakatverdenen, med disse meget populære og omtalte plakatvægge som vi så det i 2017. Det samme kan man principielt også lave med lys.

Har du selv nogle eksempler på dette, er du mere end velkommen til at dele dine erfaringer med os.

Tak fordi du læste med.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account