Skab den rette atmosfære i din café

Skab den rette atmosfære i din café

Skab den rette atmosfære i din café

Kommentarer lukket til Skab den rette atmosfære i din café

En indbydende café med en lækker og hyggelig indretning tiltrækker kunder. Og hvem vil ikke gerne have flere kunder i sin café? Med den rette indretning kan du nemt skabe den helt rette atmosfære, som passer til din café. I denne guide får du nogle gode råd og ideer til, hvordan du let kan skabe en hyggelig stemning i din café.

Etablér hyggelige kroge og hjørner

Med nogle hyggelige kroge i din café kan de kaffedrikkende gæster sidde behageligt og afslappet. Sådanne hjørner og kroge kan nemt etableres med et par skønne restaurantstole – se mere her. Restaurantstolene findes i mange forskellige varianter, og du kan derfor selv vælge, om det skal være bløde lænestole eller et par høje barstole. Find den type stol som passer til din café, og som vil kunne give den stemning, du ønsker. Et par bløde lænestole indbyder til en hyggelig snak med veninden over en kop kaffe, mens et par lækre barstole tiltrækker gæster som har lyst til en kold, forfriskende drink. Sæt et passende bord sammen med stolene så gæsterne også kan sætte deres drikkevarer fra sig.

Find en passende belysning

Der findes et utal af forskellige typer af belysning. Derfor kan du helt sikkert også finde den belysning, som passer bedst til din café. Overvej om det skal være en afdæmpet og lidt mørkere belysning, eller om der gerne må være lyst. Der findes mange forskellige typer af lamper og pendler som kan give en afdæmpet og hyggelig belysning.  Vælg en lampe i en farve som passer til dine valgte restaurantstole.
Du kan også vælge at opsætte spotlamper. Det vil give masser af lys til dine gæster og kan være en fordel, hvis du har gæster som sidder og læser eller arbejder.

Invester i nogle hyggelige pyntegenstande og planter

Pyntegenstande og planter er en nem måde at skabe hygge og stemning. Og det behøver ikke at være dyre pyntegenstande. For en gang imellem ryger en vase eller to på gulvet, og det ville være ærgerligt, hvis det var en dyr designervase. Gå på udkig i forskellige butikker, genbrugsbutikker og loppemarkeder. Du vil helt sikkert finde nogle pyntegenstande som passer godt til indretningen i din café. Det kan være en god idé at bevare en rød tråd mellem dine borde, stole og pyntegenstande. Det skaber ro i indretningen, og gør cafeen behagelig at opholde sig i for dine gæster.

Planter pynter, og de har også den fordel, at de kan være med til at rense luften i caféen. Spørg hos din lokale blomsterhandler, hvilke planter som har en luftrensende effekt. Det er en win-win, når du får nogle flotte planter som giver hyggelig og liv i cafeen, og som også er med til at holde luften ren.
Et god råd er at købe planter som kan passe sig selv. Så er du fri for at bekymre dig om at passe og pleje blomsterne, men blot give dem lidt vand en gang imellem.

Create AccountLog In Your Account