Skån dine medarbejdere og øg produktiviteten med det rette løfteudstyr

Skån dine medarbejdere og øg produktiviteten med det rette løfteudstyr

Skån dine medarbejdere og øg produktiviteten med det rette løfteudstyr

I en produktionsvirksomhed er der hele tiden behov for tunge løft som en del af produktionen. Der skal løftes rundt på de individuelle dele, mens produktet i visse tilfælde også skal løfte videre til andre dele af produktionen, inden det færdig produkt til sidst kan løftes videre og over på eksempelvis en palle eller en lastbil for at blive klargjort til videre forsendelse.

Opgaver som disse inkludere mange løft, og hvis tungt materiale er en del af produktionen i din virksomhed, kan det hurtigt udsætte dine medarbejdere for unødvendig overlast. Tunge løft slider på medarbejderen, mens manuelle løft af tunge ting på samme tid er et langsomt foretagende, som kan skabe pauser i produktionen.

Netop derfor er det vigtigt med det rette løfteudstyr til din virksomhed, da dette både er med til at sikre dine medarbejderes sundhed og arbejdsduelighed på den lange bane, mens godt løfteudstyr på samme tid er med til at optimere og effektivisere produktionen ved at gøre den mere strømlinet og ved at tillade tungere løft end det, en menneskelig medarbejder kan klare.

Løfteudstyr tilpasset til din virksomhed og dine behov

Du kan få løfteudstyr, som er tilpasser din virksomheds individuelle behov, hvilket yderligere er med til at skabe et godt grundlag for en strømlinet produktion. Løfteudstyr kommer i mange forskellige former og afskygninger, og der kan derfor altid findes en løsning, som passer til netop dine løftebehov.

Det inkluderer bl.a. store søjlekraner, hvor tunge løft kan klares på et lille område i forbindelse med eksempelvis løft af store emner til og fra transportbånd. Derudover kan du også få:

  • El-hejs
  • Svingkraner
  • Løfteåg
  • Vakuumløfter
  • Og meget mere

En løfteløsning kan indeholde forskelligt løfteudstyr til forskellige steder i din virksomhed, hvorfor det er en god idé at få hjælp fra professionelle til at designe den helt rigtige løsning for dig og din produktion.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account