Sådan vælger du den rigtige dør

Sådan vælger du den rigtige dør

Sådan vælger du den rigtige dør

For at vælge den helt rigtige dør til enten dit hjem, din arbejdsplads, annexet i baghaven eller noget helt tredje er det vigtigt, at du kender til de forskellige modeller, der er at vælge i mellem. Det gør sig selvfølgelig gældende uanset om, det er facadedøre eller indvendige døre, du er påudkig efter.

Indvendige døre til en hver smag

Indvendige døre kommer i mange mål, farver og ikke mindst designs. Nogle af de mest populære er;

 • Glatte døre
  Glatte døre er, som det lyder af navnet, døre med en helt glat overflade. Denne type dør er meget prisvenlig og vælges ofte som dør mellem garage og bryggers eller som dør til kontor og væ
 • Døre med fyldninger og/eller buer
  Fyldningsdøre fås oftest i hvid eller fyr træog kan variere meget i design. Nogle har fyldninger som Dannebrog, andre med tre fyldninger i forskellige stø Nogle af fyldninger har bue i top eller bund.
 • Glasdøre
  En tredje populær dør er glasdø Glasdøren kommer ogsåi mange forskellige designs. Glasdøren benyttes oftest mellem rummene køkken og stue eller stue og spisestue. Glasdøre får oftest rummene de adskiller til at virke større grundet glasset, som forlænger rummet.

Facadedøre – også til dit hus

Facadedøre kommer selvfølgelig ogsåi forskellige designs, materialer og ikke mindst mål. Normalt skelnes der mellem facadedøre i plast og facadedøre i træ. Nedenfor kigger vi nærmere påde to;

 • Facadedøre i plastik
  Facadedøre i plastik er som udgangspunkt vedligeholdelsesfrit. Derfor er der ogsåmange, der foretrækker en sådan dø Døre i plastik er ogsåoftest fremstillet med en kerne af komposit, hvilket gør profilen meget stærk.
 • Facadedøre i træ
  Facadedøre i trækræver selvfølgelig mere vedligehold end dem i plastik. Dog opnås der ogsået andet look. Når du vælger døre i træ, er det vigtigt at vælge nogle uden knaster, sådu kan undgåharpiksudtræ Hvis dørene ønskes malet, foregår dette via sprøjteanlæg for, at garantere at malingen kommer i alle hjørner.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account