Sådan får du plads til alle dine haveredskaber

Sådan får du plads til alle dine haveredskaber

Sådan får du plads til alle dine haveredskaber

Står du og lige er flyttet i hus, vil du hurtigt opdage, at du nemt får samlet en masse forskellige haveredskaber sammen. Redskaber som du har hårdt brug for, hvis du ønsker en velholdt og pæn have. Men selvom du har brug for dem alle, kan det være irriterende, at de bare står spredt over det hele og fylder. I stedet bør du få dig et skur, hvor du kan opbevare dem og holde styr på, hvilke redskaber du allerede ejer. Dette vil også give dine haveredskaber en længere levetid, da vind og vejr så ikke vil slide unødvendigt på dem.

En lækker bonus: Ekstra plads til alt andet

Det er ikke blot dine haveredskaber, du får plads til, hvis du vælger at få dig et skur, det er også alt andet. Det kan være alt lige fra dine havemøbler til dit vintertøj. Alle ting som du ikke lige har plads til andre steder.

Vælger du at opbevare ting som dit vintertøj ude i skuret, er det blot vigtigt, at du sørger for at pakke det godt ned, da det ellers nemt kan komme til at lugte underligt af at ligge i skuret. En god måde at pakke det godt på er at vakuumpakke det. Ønsker du yderligere vejledning kan du finde 3 tips til bedre opbevaring i skur lige her.

Hæv skuret over jorden

For at beskytte indholdet i skuret mod fugt, bør du hæve bunden af det en smule over jorden. På den måde kan du få plads til at lægge en fugtspærre under fliserne. Et hævet skur kan dog se en smule sjovt ud udefra, men du kan nemt skjule det ved at lade kantsten omgive skuret. Dette giver også en mere naturlig overgang, når du skal træde ind i skuret og op på det forhøjede gulv.

Related Posts

Trænger du til en ny terrasse?

Kommentarer lukket til Trænger du til en ny terrasse?

Sådan skaber du en hyggelig stemning i haven

Kommentarer lukket til Sådan skaber du en hyggelig stemning i haven

Skal du have lagt en ny terrasse?

Kommentarer lukket til Skal du have lagt en ny terrasse?

Tilbring hele foråret og sommeren i haven

Kommentarer lukket til Tilbring hele foråret og sommeren i haven

Rejs til udlandet og få inspiration til din indretning

Kommentarer lukket til Rejs til udlandet og få inspiration til din indretning

leave a comment

Create AccountLog In Your Account