Nyt køkken? Sådan vælger du det rigtige

Nyt køkken? Sådan vælger du det rigtige

Nyt køkken? Sådan vælger du det rigtige

Et nyt køkken er et større projekt, der kræver, at både planlægning, tid og penge spiller sammen. Derudover skal det passe til dine behov i hverdagen og samtidigt se flot ud. Hvilket køkken, der bedst matcher disse krav, kan være svært at afgøre. Finder du det ogsåudfordrende at vælge det helt rigtige køkken, får du her nogle gode råd med påvejen.

Tips til valg af køkken

  • Klarlæg dine behov. Et køkken er først og fremmest funktionelt, og derfor er dine praktiske behov det første, du bør overveje. Skal der være ekstra plads til at børnene kan hjælpe til med madlavningen? Skal det være et samtalekøkken? Hvor høj skal bordpladen være? Uanset hvad dine drømme er, og hvordan din hverdag ser ud, er det vigtigt, at dit køkken både afspejler og dækker dine behov. Helt lavpraktisk er det ogsåvigtigt at have de konkrete overvejelser omkring behovet for skuffer og skabe påplads, sådu er sikker på, at der bliver plads til dit nuværende køkkengrej og eventuelt andet køkkenudstyr, du ønsker at investere i.
  • Find inspiration. For de fleste er køkkenet ikke bare et sted, hvor der tilberedes mad. Køkkenets stilmæssige udtryk betyder utroligt meget, og derfor er det en rigtig god idéat finde inspiration fra både boligblade og internetsider. Med masser af inspiration bliver det nemmere at navigere rundt i, hvilken stil og stemning, dit nye køkken skal have. Du behøver ikke at kopiere boligbladenes køkkener –hold i stedet fast i de basale idéer og den røde tråd, som bladenes indretning udtrykker.
  • Få den rette hjæp. Vær flittig til at spørge til råds og hos de forskellige forhandlere, du besøger. Forhandlere vil som oftest kunne svare påde spørgsmål der dukker op, når du ser påkøkkener –lige fra budget og kvalitet til placeringen af hårde hvidevarer. Derudover kan de komme med forslag og løsninger, som du ikke selv kender til eller ville hav tænkt på. Udnyt derfor chancen for gratis rådgivning og fortæl forhandlerne, hvad du leder efter. Spørg i den forbindelse gerne flere forhandlere til råds, sådu bliver godt klædt påtil at træffe dit køkkenvalg til bedst mulige pris. Fåogså hjælp til finansieren af køkkenet, hvis i synes, at det er et dyrt projekt.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account