Nordal – moderne og tidløst

Nordal – moderne og tidløst

Nordal – moderne og tidløst

Kommentarer lukket til Nordal – moderne og tidløst

Mangler du inspiration til nye og smarte møbler eller bare små detaljer, som gør en kæmpe forskel og skaber noget moderne og tidløst i din bolig eller leglighed? Det kan du helt sikkert finde hos Nordal. Virksomheden Nordal blev grundlagt i 1991, og man startede med en fælles passion for farver, former og æstetik. Virksomheden er familiejet og blev grundlagt af ægteparret Annie og Ingolf Nordal. Man finder inspiration i det gamle Indien, hvorfra Ingolf Nordal importerede møbler og interiør og nyfortolkede dem til et dansklignende møbeldesign. Dette resulterede i, at du i dag kan finde alt fra vitrineskabe, spiseborde, sofaer og spejle i den bedste kvalitet og mest moderne design på markedet.

Skil dig ud fra mængden med Nordal

Nordal er et meget traditionsrigt og anerkendt møbelbrand, der lige fra begyndelsen har sat pris på godt håndværk og tidløst møbelhåndværk. Samtidig er det også det unikke, som taler direkte til dem, der tør at skille sig ud fra mængden i forhold til indretningsmæssig personlighed. Man har altså forsøgt at skabe en innovativ og unik tilgang til mode inden for møbler. Et stykke interiør fra Nordal skaber noget helt specielt til hvert enkelt rum. Hvad enten du mangler noget til stuen, værelset, badeværelset eller køkkenet, så kan du med garanti finde et møbel, som passer ind hos dig, og opfylder lige præcis din behov. Det kan være du er til det enkelte, når det kommer til møbler. Hvis dette er tilfældet, kan du også sagtens tage et kig på det store udvalg fra Nordal. Her finder du også designs, hvor der er fokus på det enkelte og simple. Det er nogle gange det simple, som gør den største forskel. Nordal er det helt rigtige valg til den kvalitets- og stilbevidste forbruger, som hverken ønsker at gå på kompromis med kvalitet og design. Alle produkter er lavet af materialer af allerhøjeste standard. Det betyder, at du er sikret møbler, som repræsenterer langtidsholdbare løsninger. Møblerne er lavet til at blive brugt og tåler hverdagens slid.

Hvis du er på udkig efter designrigtige, holdbare og funktionelle løsninger, så kan du anbefalelsesværdigt kigge på det store udvalg af møbler fra Nordal.

Create AccountLog In Your Account