Med vejhjælp kan man køre med ro i maven

Med vejhjælp kan man køre med ro i maven

Med vejhjælp kan man køre med ro i maven

Når man færdes på vejene i sin bil, er det rart at have vejhjælp, da man ved mange forskellige uheld, driftsforstyrrelser og lignende har behov for noget hjælp. Denne hjælp kan både være i form af udredning på stedet, bugsering af bil til et værksted, hjælp til videre transport osv. Holder man eksempelvis midt i ingenting med et punkteret dæk og ikke har materialerne og et reservedæk i bilen, er det uoverskueligt at få skiftet dækket. Andet er, at det kan være udfordrende at få vejhjælp uden en forsikring, da dette vil tage en del længere tid, mens det også kan blive forholdsvist dyrt, såfremt man ikke er i besiddelse af en forsikring med vejhjælp. Derfor kan det være en fordel at tilvælge vejhjælpen i sin bilforsikring, så man er sikker på at få hjælp inden for en overskuelig tidsramme.

Dækninger med vejhjælpsforsikring

Men hvad vil en vejhjælpsforsikring så dække? Først og fremmest skaden udbedres på stedet, såfremt skadens omfang tillader dette, mens vejhjælpen i bilforsikringen også dækker bugsering af bil til et valgfrit værksted, såfremt skaden ikke kan udbedres på stedet. Er det ikke muligt for føreren af bilen samt passagererne at køre med redderen, vil man af forsikringen få refunderet billetten til taxa, bus, tog eller lignende. Herudover vil de fleste vejhjælpsforsikringer også dække oplukning af bildør, hjemkørsel af bil og passagerer ved akut sygdom og servicetjek.

Servicetjek forebygger typiske årsager til behov for vejhjælp

Servicetjek er en visuel gennemgang af seks af de vigtige sikkerhedspunkter på bilen, hvilket er gældende for dækmønster, kølervæskestand, oliestand, bremsevæskestand, lygter og viskerblade. Er alle disse parametre tjekket efter, er der mindre sandsynlighed for, at man får nogle af de hyppigt forekommende skader, der kan lede til, at man skal have vejhjælp. Dette servicetjek indebærer også en mundtlig vejledning i, hvorledes man kan udbedre de fejl, der eventuelt kunne forekomme. Det nævnte er nogle dækninger, man kan se mere om ved at trykke på linket, hvor der gives et godt overblik over vejhjælpens dækninger.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account