Mangler du mere opbevaringsplads?

Mangler du mere opbevaringsplads?

Mangler du mere opbevaringsplads?

Flyder tingene over det hele, eller fylder det godt i de skuffer og skabe, du allerede har? Så kan det være, at du skal på jagt efter noget mere opbevaringsplads. Om det er på kontoret, i køkkenet, i stuen eller på børneværelserne, så findes der mange gode løsninger til at få mere opbevaringsplads.

Opbevaringsmuligheder

  • Skabe

Fordelen ved et skab er, at der ofte kan være meget i det. Her kan du få både med hylder og bøjlestang alt efter, hvad dit behov er. Ulempen er, at det ofte er højere end dig, og dermed skal du have fat i en skammel, hvis du skal nå det på øverste hylde.

En skænk fylder ikke meget på gulvet. Den kan rumme rigtig meget og er nem at komme til. Hvis du ikke er så høj, så er skænken rigtig god, fordi du kan nå det hele og ikke skal bruge en skammel, for at komme til dine ting. Derudover fylder skænken ikke så meget i rummet. Se et stort udvalg af skænke her.

  • Kommode

En kommode er som skænken god især, hvis du ikke er så høj. Dog kan det være svært at komme helt ind bagved i skufferne og få fat i de ting, som du skal bruge.

 

Integrer skænken i din indretning

Hvis du vælger skænken som løsning, vil du have mange muligheder for at få den integreret i hjemmet. Den kan både fylde og være diskret, det afhænger helt af, hvordan du placerer den, og hvilken farve, design eller materiale, du vælger. Vælger du f.eks. en pangfarve op imod en mørk væg, så vil den kunne fylde meget men også give noget personlighed til rummet. Er du mere til det diskrete og kan godt lide den nordiske stil, så vil du nemt kunne finde en skænk i hvid eller i naturlook, som vil passe godt ind i denne stilart.

Related Posts

Skab den rette atmosfære i din café

Kommentarer lukket til Skab den rette atmosfære i din café

Danske designklassikere får nyt liv

Kommentarer lukket til Danske designklassikere får nyt liv

leave a comment

Create AccountLog In Your Account