Magnetbånd – nem og hurtig inddeling af whiteboards

Magnetbånd – nem og hurtig inddeling af whiteboards

Magnetbånd – nem og hurtig inddeling af whiteboards

Kommentarer lukket til Magnetbånd – nem og hurtig inddeling af whiteboards

Har du et whiteboard? Så bør du overveje at anskaffe dig nogle magnetbånd, da de nemlig er en rigtig smart investering. Magnetbåndet kan bruges til at dele dit whiteboard op, så du får præcis den løsning, som du ønsker. Det er nemt og hurtigt at påføre magnetbåndet til tavlen, du klipper blot den ønskede længde magnetbånd af rullen, og herefter påfører du det på dit whiteboard. Vælger du at købe noget magnetbånd, har du altså mulighed for at skabe præcis det whiteboard, der passer til dine behov. 

Et hav af fordele

Magnetbånd er en rigtig smart tilføjelse til et whiteboard, da det giver dig mulighed for at skabe en unik og personlig tavle. Magnetbåndet kan naturligvis bruges på alle magnetiske overflader, og du skal blot være opmærksom på, at du ikke kan bruge magnetbåndet på glastavler. Du kan blandt andet bruge magnetbånd til at skabe mere struktur på dit whiteboard, du kan farveinddele særlige dele af din tavle, du kan skabe et helt personligt whiteboard, der passer til dine behov og sidst, men ikke mindst, så er magnetbåndet let at påføre og det kan hurtigt udskiftes. 

Fleksibelt og yderst praktisk 

Magnetbånd er både fleksibelt og praktisk at inddele et whiteboard med. Der er mange meter magnetbånd i én rulle, så køber du en rulle, har du magnetbånd til mange forskellige inddelinger. Rigtig mange kontorfolk vil gerne have forskellige kasser og linjer på whiteboardet, og det kan du netop skabe med magnetbåndet. Vil du dog gerne have et whiteboard med faste inddelinger, kan du i stedet vælge en planlægningstavle, der har faste streger. Du kan også designe din helt egen tavle. Hvis dit behov skifter fra dag til dag, er det derimod en rigtig god idé at bruge magnetbånd, da magnetbåndet giver dig den mest fleksible løsning overhovedet.

Du kan altså bruge magnetbånd til et hav af forskellige ting, og de kommer naturligvis i mange forskellige størrelser og farver. Ønsker du at anskaffe dig denne smarte løsning til dit whiteboard, så kan du lige her se et stort udvalg af magnetbånd.

Create AccountLog In Your Account