Lad dit barn opleve et nyt hjem for en stund på en kristen efterskole

Lad dit barn opleve et nyt hjem for en stund på en kristen efterskole

Lad dit barn opleve et nyt hjem for en stund på en kristen efterskole

Kommentarer lukket til Lad dit barn opleve et nyt hjem for en stund på en kristen efterskole

Det er ikke nogen hemmelighed, at de er mange unge, der drømmer om at komme på efterskole og på den måde måske for første gang komme til at opleve at stå på egne ben. På en kristen efterskole i Jylland kommer man nemlig til at leve under nogle helt andre rammer, end man er vant til, og man bliver på den måde også selv herre over mange af de ting, som hverdagen bringer. Pludselig er man en del af et større fællesskab, og man oplever således at blive mere social. Og man får mere ansvar blandt andet i forhold til huslige pligter, og det er med til at forme et mere selvstædigt, ungt menneske. Tag derfor et kig på de kristne efterskoler i landet. 

Find en god kristen efterskole i Jylland 

Hvis du synes, at det lyder interessant, så kan du finde en kristen efterskole i Jylland. I Danmark findes der generelt ikke særlig mange kristne efterskoler, og det kan man jo ikke helt forstå, når man opdager det smukke koncept, som disse bygger på. For det kan godt være, at de er mere kristne og dermed også religiøse end så mange andre efterskoler, men i bund og grund er det ikke det, der kommer til at kendetegne ens hverdag sådan et sted. Det er derimod den frihed til at være sig selv, som der her hviler. Og det er dermed også friheden til at kunne møde andre mennesker på nogle helt andre præmisser, end dem man er vant til at befinde sig under. På den måde er det fællesskabet, der er i fokus. Det udtrykkes blandt andet også med de spændende ture og udflugter, som et år på efterskolen “Sædding Efterskole” i Jyllandkommer til at bringe med sig. 

Der er fokus på det faglige niveau 

Og når det så er sagt, så skal det selvfølgelig heller ikke undervurderes, at der her også er et højt fagligt niveau. Det betyder, at det ikke kun er på det menneskelige plan, at det unge menneske kan udvikle sig. Det samme gør sig også gældende i forhold til fagligheden og den viden, som man opbygger sig. Det er jo om noget en skole, og derfor er det vigtigt, at man får en ny viden og lærer om de ting, som der skal bruges i fremtiden. Skolegangen er derfor i mange tilfælde på lige fod med den, som man kender fra andre steder.

Lad dit barn få et afbræk fra hverdagen og den vante skolegang 

En kristen efterskole i Jylland kan således være lige præcis det, som dit barn søger for på den måde at komme til at udvikle sig og få noget af den værdi, der måske mangler i livet. Og så er det også bare en måde til at få et rigtig godt afbræk fra den skolegang og den hverdag, som man kender til. Og så får du jo for en stund lidt mere plads i hjemmet. 

Create AccountLog In Your Account