Klar til konfirmationen

Klar til konfirmationen

Klar til konfirmationen

Er du klar til din kommende søn eller datters konfirmation? Forberedelserne begynder for alvor at tage fart, og det er vigtigt at være opmærksom på de vigtigste dele af dagen. En af disse grundlæggende dele er selvfølgelig maden. I den forbindelse bliver der ofte booket et madcateringsfirma, og det med god grund. Det er let, effektivt og kan holdes nede prismæssigt. Læs med for mere information omkring mad til konfirmationen.

Vælg den nemme og prisvenlige løsning

Det er ikke kun kjolen, jakkesættet og talerne der skal trimmes, kæmmes og gøres i stand til den store dag. Alt efter, om man har valgt at leje et lokale eller et telt til haven, er der en del logistik der skal istandsættes. Derudover er det vigtigt at have styr på maden. De færreste forældre vælger selv at stå for et sådant stort måltid til den store mængde mennesker. Det betyder da også, at der er rifter om de bedste cateringvirksomheder i lokalområdet. Det er nu blevet muligt at bestille maden via internettet, hvor man også kan få leveret udenfor sit eget lokalområde til rimelige priser. Her kan man spejde rundt efter den fortrukne slags mad på de forskellige virksomheders hjemmesider for at sammenligne menuer og prisleje pr. kuvert. Der er penge at spare, og man kan blive overrasket over kvaliteten af maden til den fastsatte pris. Det endvidere være, at man denne konfirmation ønsker at gøre det mere uformelt og hyggeligt med en helstegt pattegris, en slush-ice maskine og/eller buffeter. Der er masser af alternative muligheder. Er man mere til den klassiske 3-4-retters menu, er der også mange forskellige muligheder – alt dette kan man finde og gøre sig klogere på online.

Bestil mad online

Har man endnu ikke fundet den perfekte sammensætning til konfirmationsmenuen, er det muligt at vælge mellem mange forskellige slags kombinationer via online cateringfirmaer. Læs mere om mad ud af huset her.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account