Hvilket puslebord skal din familie have?

Menneskets krop er fantastisk. Vi er den eneste art på Jorden, der græder, fordi vi er kede af det – andre arter bruger kun tårerne til at rense øjet. Vi er i stand til at bevæge os på mange forskellige måder – det kræver bare øvelse. Vi kan på 12-36 timer få den indtaget mad gennem systemet. I løbet af opvæksten kommer barnet forbi alle disse stadier og mange flere. Hvad kan man som forælder gøre for at hjælpe barnet og måske også sig selv?

Hvis man ser på skiftesituationen, kan en investering i et puslebord måske være en god idé. Det handler kun om at finde det rigtige. Det rigtige? Ja, der findes mange forskellige typer af pusleborde, og der findes dermed også en til din familie.

Det ”praktiske” puslebord

Definitionen af ”praktisk” kan her være meget bred. 3 familie har købt et puslebord, som hver især er praktisk på sin egen måde. Den første familie ønsker et puslebord med skuffer og et æstetisk udtryk. De mener, at skufferne kan indeholde bleer, vådservietter osv., så længe barnet har behov for det. Men så snart det vokser op, bliver puslebordet til en almindelig kommode.

Familie nr. 2 har ikke behov for, at puslebordet er et møbel. De foretrækker hellere et, man kan folde sammen og måske tage med på ferie. Typisk er disse modeller små, men et lille puslebord, kan formentlig også være et billigt puslebord.

Vores sidste familie bor i et lille hjem. De køber derfor et puslebord, som samtidig er et badekar. For dem handler det ikke om designet, men derimod om, at få hverdagene til at hænge sammen.

Hjælp i hverdagen

Man kan måske tro, at puslebordet ikke er en afgørende genstand i børnehjemmet. Nogle gange er det de små ting i livet, der hjælper. Familielivet er fantastisk, men det kan også en stor mundfuld en gang i mellem. Derfor kan en tilføjelse som puslebordet gøre en stor forskel.

Create AccountLog In Your Account