Hvilken type hundefoder du skal vælge?

Hvilken type hundefoder du skal vælge?

Hvilken type hundefoder du skal vælge?

Der findes rigtig meget hundefoder på markedet, derfor kan det være svært at vurdere, hvad der vil passe godt til lige netop din hund. Inden du vælger foder til din hund, så er der nogle helt grundlæggende ting, du skal have styr på.

 

Hvad du skal være opmærksom på, inden du vælger hundefoder

Der er forskellige ting, som du skal være opmærksom på, inden du vælger foder til din hund, da det alt sammen har indflydelse på, hvilken type foder der egner sig bedst til din hund.

 

  1. Hvor gammel er din hund?

Er din hund en hvalp, er den voksen, eller er den ved at være ældre – senior?

  1. Hvilke behov har din hund ift. foder?

Det kan være at din hund døjer med glansløs pels eller skæl, at den har allergi, at den har tynd eller hård mave, eller at den har problemer med sine led. Alle disse ting skal du tage med i dine overvejelser, når du skal finde et godt foder til din hund, som tilgodeser dens behov.

  1. Forskellen på billigt og dyrt hundefoder er?

Den største forskel er, at der ikke er meget rigtigt kød i det billige foder. Varedeklarationen kan afsløre, hvor meget kød der er i foderet. Noget af det du skal være opmærksom på, er indholdet af protein. Det er vigtigt, at der står, proteinet kommer fra kød. Animalsk protein fra f.eks. en kylling kan stamme fra fjerne, som intet har med kød at gøre. Det skal du derfor være meget opmærksom på. Hvis du vil have godt foder, som er uden korn og gluten, så skal du vælge foder fra Carnilove hundefoder.

 

  1. Mængden af kulhydrat, fedt og protein

Du skal ikke købe hundefoder, der indeholder større mængder fedt eller kulhydrat, end det indeholder protein. Er der for meget fedt i, så vil din hund meget hurtigt tage på og blive overvægtig. Derfor er det bedre, at du køber foder af god kvalitet, som er sundt for din hund.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account