Guide: Gør gåturen bedre med din hund

Guide: Gør gåturen bedre med din hund

Guide: Gør gåturen bedre med din hund

At have en hund er et stort ansvar, der kræver meget af ejeren. En hundeejer skal altid gøre sit bedste for at holde hunden glad, hvilket gøres med det rigtige hundefoder, gode gåture og masser af kærlighed. Det kan i starten være svært at finde frem til de bedste løsninger til netop ens egen hund, men har man interesse for hunden, vil man hurtigt opdage en masse gode tips. Herunder findes der også tips til, hvordan man gøre gåturene bedre, så både ejer og hund nyder dem meget mere. Læs med videre herunder, hvis du også kunne bruge nogle tips til dette.

Hav godbidder med på turen

En god idé er altid at have godbidder med på turen. Er der godbidder, vil hunden hurtigt lære, at det er sjovt og hyggeligt at gå tur. Derudover vil ejer også få rig mulighed for at lære hunden nogle små tricks under turen, som gavner forholdet og styrker hundens opmærksomhed.

Giv hunden tid til at snuse

På turen er det vigtigt, at hunden får tid til at snuse og mærke sine instinkter. Alle hunde er rustet med en god næse, der opfanger alt, og de nyder at bruge den, når de bevæger sig rundt udenfor. Helt overordnet kommer alle hundens sanser til live på turene, så nyd som ejer at se din hund glad og livlig.

Køb en god sele

En hundesele er en langt bedre løsning end et halsbånd, fordi en sele skåner hundens, nakke, ryg og luftrør meget mere. I sær hvis din hund har tendens til at trække i linen er dette et særligt godt råd. En hundesele kan fås til alle størrelser, så det er altså ingen undskyldning, at du har en stor eller lille hund. Gør din hund og dig selv en tjeneste og invester i en hundesele. Således får i masser af gode ture sammen.

 

leave a comment

Create AccountLog In Your Account