Gør dit eget hjem til en oplevelse

Gør dit eget hjem til en oplevelse

Gør dit eget hjem til en oplevelse

Alle hjem er særlige. Hvad er det særlige ved dit hjem, og hvordan vil du gerne gøre lidt ekstra ud af, at få den særlige stemning gennemført? Dit hjem er dit slot, og det er her, du er allermest dig selv. Derfor er det helt essentielt, at du indretter dit hjem, som du ønsker, at et hjem skal være. Det handler om at finde sin egen stil, og ikke bare indrette sig, som man har gjort i sin familie i generationer. At indrette sit hjem med personlighed, er både nemt og svært. Nemt, fordi du jo “bare” skal gøre det helt unikt, og svært, fordi det helt unikke er så svært at definere. Hvis dit hjem ikke bare skal være et standard-hjem, så må du definere, hvordan det skal adskille sig fra alle andres hjem. Det skal man gerne kunne fornemme lige så snart, man træder ind gennem hoveddøren. Allerede her starter oplevelsen.

Dit særlige hjem

Og hvad er det så lige, der gør netop dit hjem særligt? Er det noget med en bestemt stil? Er du særlig modig med hensyn til farver? Er du vildt god til noget med at sætte en hyggelig stemning allerede i entréen? Har du lige det der specielle touch, der gør dit hjem til et, som er så bemærkelsesværdigt, at dine gæster føler sig godt tilpas og kan fornemme, at det ikke er som alle andres? Forstår du at tilføje de detaljer, der giver et frisk pust i hjemmet? Et hjem er ikke bare et tag over hovedet og et sted at sove. Et hjem er tryghed, hygge og en stor del af din identitet. Derfor er det langt fra ligegyldigt, hvordan dit hjem er indrettet, og hvordan det tager imod dig og dine gæster. Gør lidt ekstra ud af at sætte dit særlige præg på dit hjem, der gør, at det favner dig og understreger din personlighed. Skal din stil være gennemført i moderne design, er den casual hyggestemning vigtigst eller kører du din helt egen stil?

Det svære valg af møbler

Når vi snakker indretning, er det selvfølgelig meget vigtigt med møbler. Møblerne er jo selve kernen i indretningen. Her er der nogle vigtige valg at træffe, netop fordi møblerne udgør fundamentet for resten af indretningen. Når først møblerne er udvalgt, bestilt og ankommet til hjemmet, så er alt det andet omkring dem sekundært – men stadig ikke ligegyldigt. Det udenom er i høj grad medvirkende til at opbygge en stemning. Det handler om gulvtæpper, gardiner, planter, billeder, kunst, tæpper, nips og så videre. Alt det, der er med til at sætte prikken over i’et i din indretning. Det kan jo alt sammen skiftes ud i årenes løb, hvorimod dine møbler kommer til at følge dig i mange år. Det er det, der gør valget af møbler så udfordrende. Nogle vælger nogle meget neutrale all round møbler, fordi det er lettere at udskifte alle detaljerne – andre går all in på det mere ekstreme. Det er dit valg.

leave a comment

Create AccountLog In Your Account