Gør dit eget hjem til en oplevelse

Gør dit eget hjem til en oplevelse

Gør dit eget hjem til en oplevelse

Kommentarer lukket til Gør dit eget hjem til en oplevelse

Alle hjem er særlige. Hvad er det særlige ved dit hjem, og hvordan vil du gerne gøre lidt ekstra ud af, at få den særlige stemning gennemført? Dit hjem er dit slot, og det er her, du er allermest dig selv. Derfor er det helt essentielt, at du indretter dit hjem, som du ønsker, at et hjem skal være. Det handler om at finde sin egen stil, og ikke bare indrette sig, som man har gjort i sin familie i generationer. At indrette sit hjem med personlighed, er både nemt og svært. Nemt, fordi du jo “bare” skal gøre det helt unikt, og svært, fordi det helt unikke er så svært at definere. Hvis dit hjem ikke bare skal være et standard-hjem, så må du definere, hvordan det skal adskille sig fra alle andres hjem. Det skal man gerne kunne fornemme lige så snart, man træder ind gennem hoveddøren. Allerede her starter oplevelsen.

Dit særlige hjem

Og hvad er det så lige, der gør netop dit hjem særligt? Er det noget med en bestemt stil? Er du særlig modig med hensyn til farver? Er du vildt god til noget med at sætte en hyggelig stemning allerede i entréen? Har du lige det der specielle touch, der gør dit hjem til et, som er så bemærkelsesværdigt, at dine gæster føler sig godt tilpas og kan fornemme, at det ikke er som alle andres? Forstår du at tilføje de detaljer, der giver et frisk pust i hjemmet? Et hjem er ikke bare et tag over hovedet og et sted at sove. Et hjem er tryghed, hygge og en stor del af din identitet. Derfor er det langt fra ligegyldigt, hvordan dit hjem er indrettet, og hvordan det tager imod dig og dine gæster. Gør lidt ekstra ud af at sætte dit særlige præg på dit hjem, der gør, at det favner dig og understreger din personlighed. Skal din stil være gennemført i moderne design, er den casual hyggestemning vigtigst eller kører du din helt egen stil?

Det svære valg af møbler

Når vi snakker indretning, er det selvfølgelig meget vigtigt med møbler. Møblerne er jo selve kernen i indretningen. Her er der nogle vigtige valg at træffe, netop fordi møblerne udgør fundamentet for resten af indretningen. Når først møblerne er udvalgt, bestilt og ankommet til hjemmet, så er alt det andet omkring dem sekundært – men stadig ikke ligegyldigt. Det udenom er i høj grad medvirkende til at opbygge en stemning. Det handler om gulvtæpper, gardiner, planter, billeder, kunst, tæpper, nips og så videre. Alt det, der er med til at sætte prikken over i’et i din indretning. Det kan jo alt sammen skiftes ud i årenes løb, hvorimod dine møbler kommer til at følge dig i mange år. Det er det, der gør valget af møbler så udfordrende. Nogle vælger nogle meget neutrale all round møbler, fordi det er lettere at udskifte alle detaljerne – andre går all in på det mere ekstreme. Det er dit valg.

Related Posts

Tre idéer til at optimere og give nyt liv til et køkken-alrum

Kommentarer lukket til Tre idéer til at optimere og give nyt liv til et køkken-alrum

Få renoveret dit badeværelse

Kommentarer lukket til Få renoveret dit badeværelse

Skab en storartet stue med pendel lampe

Kommentarer lukket til Skab en storartet stue med pendel lampe

Find den bolig du altid har drømt om

Kommentarer lukket til Find den bolig du altid har drømt om

Har du tjek på dit hus?

Kommentarer lukket til Har du tjek på dit hus?

Få nemt og hurtigt bragt mad til døren

Kommentarer lukket til Få nemt og hurtigt bragt mad til døren

Lav den tilbygning du altid har drømt om

Kommentarer lukket til Lav den tilbygning du altid har drømt om

Invester i en praktisk tørretumbler og få dit tøj tørret hurtigt og nemt

Kommentarer lukket til Invester i en praktisk tørretumbler og få dit tøj tørret hurtigt og nemt

Giv hjemmet personlighed med gulvtæpper

Kommentarer lukket til Giv hjemmet personlighed med gulvtæpper

Gør din indretning lys og funktionel

Kommentarer lukket til Gør din indretning lys og funktionel

Gør borddækningen ekstra elegant med lækkert bestik

Kommentarer lukket til Gør borddækningen ekstra elegant med lækkert bestik

Ejerlejlighed eller andelsbolig?

Kommentarer lukket til Ejerlejlighed eller andelsbolig?

Create AccountLog In Your Account